Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Gietvloer nieuwbouw

Een gietvloer laten leggen in uw nieuwbouwwoning? Een gietvloer in nieuwbouw is momenteel een populaire keuze, en wij begrijpen goed waarom. U zult er geen spijt van hebben. Met gietvloeren kunt u namelijk een moderne en industriële uitstraling in uw woning creëren, van de woonkamer tot aan de badkamer. Lees verder en ontdek waarom gietvloeren in de afbouw van een nieuwbouwwoning zo geliefd zijn.

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer voor nieuwbouw?

Tijdens de afbouwfase van uw nieuwbouwwoning komt vroeg of laat de vloerafwerking aan bod; een belangrijk onderdeel van de woning. Een vloer kan immers de gehele aanblik op een ruimte veranderen. De reden dat veel mensen op dat moment voor een gietvloer kiezen, is de strakke uitvoering en de eenheid die de vloer in huis brengt. Daarnaast zijn gietvloeren onderhoudsvriendelijk en erg makkelijk schoon te houden. Ook handig is dat dit type vloer eigenlijk voor elke ruimte wel geschikt is, zelfs in de bad- en slaapkamer.

Wat zijn de voordelen van Uwnieuwbouwwoning.nl?

Kiest u voor een gietvloer voor de afbouw van uw nieuwbouwwoning, dan is Uwnieuwbouwwoning.nl de juiste partij om u te helpen. Wij kunnen door heel Nederland langskomen met de beste materialen om uw nieuw vloer er schitterend uit te laten zien. Daarbij zijn we flexibel in de communicatie en de planning, zodat u er geen enkele zorg aan heeft. Bovendien kunt u naast de afwerking van uw vloer ook bij ons terecht voor wandafwerking en trapafwerking.

Bekijk onze volledige gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:


  Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

  Benieuwd wat voor kosten er bij een gietvloer van Uwnieuwbouwwoning.nl horen? Daarvoor hebben we een vrijblijvende prijsindicatie die u eenvoudig online aanvraagt. De prijsindicatie ontvangt u binnen enkele seconden in uw mailbox, wel zo makkelijk dus. Om eerst een goed beeld te krijgen van onze gietvloeren nodigen we u graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Onze productadviseurs staan voor u klaar!

  Bereken uw prijsindicatie

  Showroom afspraak

  Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

  Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

  Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

  Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
  Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors