Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar de juiste afwerking voor uw vloer? En vindt u het leuk als u vloer net wat anders is dan anders? Dan is een PVC vloer met een visgraat motief wellicht wat voor u. Het leuke visgraatpatroon geeft uw vloer een unieke look. Wat fijn is aan deze vloer, is het feit dat het de voordelen heeft van een pvc vloer, maar de looks van een echte houten vloer. In tegenstelling tot echte houten vloeren zijn PVC vloeren echter een stuk makkelijker in het onderhoud. Naast het gemakkelijke onderhoud zitten er nog meer voordelen aan PVC vloeren.

Voordelen PVC vloer

Naast het feit dat PVC vloeren dus makkelijk te onderhouden zijn, en dat ze beschikbaar zijn in verschillende aantrekkelijke designs zoals de visgraat PVC vloer, zitten er nog meer voordelen aan uw keuze voor een PVC vloer. Een van de grootste voordelen is het feit dat PVC vloeren erg lang meegaan. Ze hebben dus zeker een slijtvast karakter. Dat is ook een van de redenen waarom de vloeren populair zijn voor kantoorpanden, of andere plekken waar de vloer intensief gebruikt wordt.

Een ander voordeel van PVC vloeren is de duurzaamheid. Onze vloeren voldoen aan bepaalde eisen, waardoor u dus kunt rekenen op een milieuvriendelijk product. Wanneer u kiest voor een PVC vloer bent u dus ook nog eens verantwoord bezig! Voor meer voor- en nadelen over PVC vloeren kunt u terecht op deze pagina.

PVC vloer collectie

De visgraat PVC vloer is slechts één van onze designs. Omdat iedereen natuurlijk een anders smaak heeft, bieden we de PVC vloeren aan in verschillende ontwerpen. Zo zit er voor iedereen wat bij! Op onze website heeft u de mogelijkheid om onze gehele collectie in te zien.

Mocht u nog vragen hebben over onze visgraat PVC vloer, of over een van de andere PVC vloeren uit onze collectie, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de vragen die u nog heeft.

BEZOEK ONZE SHOWROOM         BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten.

U bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en hebt besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen onnodige kosten. Download ze hieronder!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.