Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Trapafwerking: Het lijkt vaak een klein detail van het gehele interieur, maar dat is het zeker niet. Uw trap kan toonaangevend zijn in uw huis, zeker wanneer de trap op een duidelijk zichtbare plek in de woning zit. Het bepaalt dan ook niet alleen het uiterlijk van uw woning, maar ook de waarde van de woning. Er kunnen verschillende redenen zijn om uw trap op te knappen. Misschien bent u net verhuisd naar een nieuwe woning, vindt u de huidige afwerking niet passen bij uw interieur of is de trap versleten. Door de vele mogelijkheden qua afwerking is het hoe dan ook verstandig om uzelf te verdiepen in de afwerking van uw trap. We vertellen u er graag meer over in deze blog! 

Voordat u de trap laat afwerken of renoveren, staat u voor een aantal belangrijke keuzes.  Zo heeft u de keuze in de kleur, het materiaal en de manier van het afwerken. Belangrijk is dat de kleur een harmonieus geheel vormt met de leefruimte van waar de trap zich bevindt. Zorg er dus voor dat er een evenwicht is tussen de verschillende tinten en contrasten, zodat het totaalplaatje kloppend is. Wanneer de keuze van de kleuren eenmaal gemaakt zijn is het van belang om het materiaal van de bekleding te kiezen. Het materiaal waarmee de trap bekleed wordt is ook belangrijk. Omdat de trap dagelijks meerdere malen wordt gebruikt kan er slijtage ontstaan, daarom is het verstandig een kwalitatief hoogwaardig materiaal te kiezen die hiertegen bestand is. Het materiaal bepaald dus niet alleen de uitstraling van de trap, maar is ook voor de onderhoud en tijdsduur van belang.

Trapafwerking voorbeeld        Trapafwerking met Naaldhout PVC

Bij Uwnieuwbouwwoning heeft u de mogelijkheid om uw trap met PVC af te laten werken. Een PVC trapafwerking is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout of beton. Daarnaast heeft een PVC trapafwerking ook nog eens grote voordelen. Zo is een PVC trapafwerking slijtvast, heeft het een dempende werking, warmte isolerend en onderhoudsarm. Tevens kan er een grote diversiteit aan kleuren en dessins worden toegepast. Of u nu van modern of klassiek houdt: met een PVC trapafwerking is vrijwel alles mogelijk. Bij Uwnieuwbouwwoning heeft u de keuze uit de volgende collecties:

Trapafwerking met Eiken PVC

Het assortiment Eiken heeft de grootste diversiteit aan kleur, lengte en dikte van de planken. Met een eiken afwerking kunt u uw eigen authentieke uitstraling van een houten trap creëren. Dankzij de dikte van de planken, slijt de trap minder snel bij uitvoerig gebruik. 

Bekijk onze Trapafwerkingen met eiken pvc.

Trapafwerking met Naaldhout PVC

Naaldhout PVC is er in verschillende formaten en dessins. Zo bevat  deze serie zeer warme tinten wat uw ruimte zeer sfeervol maakt. De karakteristieke houtlook is niet van echt te onderscheiden, maar heeft wel alle voordelen van een PVC vloer. De 4400 serie is verkrijgbaar in een lijmversie die uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

Bekijk hier onze Trapafwerkingen met naaldhout pvc.

Al onze mogelijke trapafwerking worden door onze vakmannen nauwkeurig en netjes gelegd. Heeft u advies nodig of wilt u de verschillende mogelijkheden in de showroom bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om tot de beste keuze voor uw trapafwerking te komen!

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten.

U bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en hebt besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten. Download ze hieronder!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.