Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Scanbehang, ook wel bekend als glasvezelbehang, glasvliesbehang, glasweefselbehang of renovliesbehang, is erg populair. En dat is ook niet gek als je kijkt naar alle voordelen die het behang heeft. Zo heeft het behang onder andere een renoverende werking. Het kan worden aangebracht over kleine scheurtjes en barstjes in uw wanden, waarna uw wanden er weer strak uit zullen zien. Ook heeft scanbehang een brandvertragende werking, wat zorgt voor een extra veilig gevoel.

Daarnaast is scanbehang erg stevig, waardoor er geen nieuwe beschadigingen in uw wanden zullen komen. Tot slot is scanbehang ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan andere typen wandafwerking. Zo bent u dus ook nog eens verantwoord bezig! Bent u al overtuigd?

Soorten scanbehang

Scanbehang is onder te verdelen in twee verschillende soorten: glasvezelbehang en glasvliesbehang. Deze twee soorten scanbehang zijn van elkaar te onderscheiden door hun structuur. Glasvezelbehang is te herkennen aan de structuur van het behang. Dit kan zowel een fijne structuur als een grove structuur zijn. Glasvliesbehang daarentegen is een egaal behang wat uw wanden een gestukte look zal geven. Op de structuur van het glasvezel- en glasvliesbehang na, zijn de twee soorten scanbehang identiek.

Onze professionals staan voor vakmanschap en kwaliteit, wat u terug zal zien in het geleverde resultaat. Daarnaast werken onze vakmannen enkel met 220 grams behang, dit bekend staan om de hoogwaardige kwaliteit. Kortom, als u ervoor kiest om onze medewerkers in te schakelen voor het aanbrengen van scanbehang, kunt u rekenen op een top resultaat wat nog jaren mooi zal blijven.

Kosten scanbehang

Wilt u meer weten over de kosten die het laten aanbrengen van scanbehang met zich meebrengt? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Op onze website heeft u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend, en gratis, een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Om de prijsindicatie zo nauwkeurig mogelijk te kunnen maken, zullen wij u enkele vragen stellen over uw woning. Vervolgens zult u binnen enkele minuten een mail van ons ontvangen met daarin een prijsindicatie.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Heeft u nog vragen over scanbehang? Of heeft u een andere vraag op het gebied van wandafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.