Wat zijn de kosten van sauswerk per vierkante meter?

Wanneer u sauswerk wilt laten uitvoeren, bent u bij Uwnieuwbouwwoning.nl aan het goede adres. Onze vakmensen zorgen voor sauswerk van 100% kwaliteit, voor een scherpe prijs. Maar u wilt natuurlijk wel graag van tevoren weten, wat de kosten van sauswerk per vierkante meter zijn. We zetten voor u op een rij waaruit de kosten precies bestaan, en hoe we u helpen met een prijsindicatie vooraf voor ons sauswerk.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waaruit bestaan de kosten van sauswerk per vierkante meter?

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u terecht voor al uw sauswerk. Niet alleen muren en plafonds, maar ook bijvoorbeeld gipsplaten. Ook over behang sauzen is mogelijk. De prijs berekenen we per vierkante meter. Het is belangrijk dat het te sauzen oppervlak egaal is. Extra kosten voor stucwerk van niet-egale oppervlakken kunnen soms noodzakelijk zijn. 

Voordelen van sauzen

Sauzen mogen we wel de traditionele manier van verven noemen: met een roller – en een kwast voor de randen – maar zonder verfspuit of andere technische hulpmiddelen. De voordelen van deze ambachtelijke schilderwijze op een rij:

 • Niet alleen de wanden of het plafond, maar een hele ruimte oogt frisser, lichter en soms zelfs groter na het sauzen.
 • Vrijwel elke kleur is mogelijk.
 • Gedetailleerd werken is goed mogelijk met sauzen. Dat is belangrijk bij plafonds met authentieke onderdelen, die niet zomaar met een verfspuit te verven zijn.
 • Lange levensduur.

Professioneel sauzen

In sauswerk kan veel tijd en energie gaan zitten. Besteedt u het uit, dan hoeft u zelf niets te doen en heeft u de garantie van professionele kwaliteit. Schakel daarom de vakmensen van Uwnieuwbouwwoning.nl in. U bent dan verzekerd van 100% kwaliteit, tegen een prima prijs-prestatieverhouding.

Wilt u de kosten van sauswerk per vierkante meter van tevoren weten? Vraag een prijsindicatie aan!

Bent u benieuwd naar de kosten van sauswerk per vierkante meter bij Uwnieuwbouwwoning.nl? Vul dan uw gegevens in, in onze prijsindicatietool. U krijgt dan binnen één minuut een overzichtelijke en complete prijsindicatie via e-mail toegestuurd.

Bezoek ook de showroom van Uwnieuwbouwwoning.nl

Wilt u eerst ons productassortiment bekijken, inspiratie opdoen of in gesprek gaan met één van onze adviseurs? Maak dan een afspraak in onze showroom. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag op maat. 

Sauswerk aan plafonds en/of muren – Neem contact op!

Heeft u sauswerk aan plafonds en/of muren, en laat u dit graag over aan de specialisten van Uwnieuwbouwwoning.nl? Of heeft u vragen over het sauswerk, of wilt u eerst meer informatie? Neem contact met ons op! Bel naar 0570 57 36 63, stuur een e-mail naar [email protected] of ga naar onze contactpagina.

Bereken uw prijsindicatie

Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen