Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Indien u ervoor kiest om onze vakmannen in te schakelen om uw wanden en/of plafonds te laten stuken, dan kunt u zelf bepalen wat er precies in uw woning gaat gebeuren. Wilt u dat er sausklaar stukwerk wordt aangebracht? Of liever behangklaar stukwerk? Of bent u nog in de oriëntatiefase en weet u daarom nog niet wat voor stukwerk u zou willen in uw (nieuwbouw)woning?

Wat is sausklaar stukwerk eigenlijk? Dit is een zeer goed afgewerkte ondergrond die geen oneffenheden meer bevat. Zo’n egale ondergrond is ideaal om te sausen. Vanzelfsprekend dient hiermee wel gewacht te worden totdat het stukwerk volledig droog is. Aangezien de ondergrond bij sausklaar stukwerk volledig egaal wordt afgewerkt, gaat hier meer tijd in zitten dan bij behangklaar stukwerk. Als u van plan bent om uw muren te behangen nadat het gestukt is, dan zouden we u aanraden om uw wanden behangklaar te laten stuken. Aangezien de muren dan minder egaal gestukt hoeven te worden, zal dit minder tijd kosten en dan ook voordeliger zijn.

Kosten sausklaar stukwerk

Zoals hierboven al werd aangegeven, is sausklaar stukwerk wat duurder dan behangklaar stukwerk. Indien u uw wanden echter wilt sausen nadat het is gestukt, dan zouden we u wel echt aanbevelen om te kiezen voor sausklaar stukwerk. U wilt immers toch ook het beste halen uit hetgeen dat uw woning te bieden heeft? Daar hoort tenslotte ook een goede wandverzorging bij. Om een beter beeld te krijgen bij de kosten van het stukwerk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Afspraak showroom

Twijfelt u nog over de afwerking van uw wanden? Harstikke begrijpelijk. De vele mogelijkheden maken de keuze ook niet makkelijker. Om u te helpen bij het maken van een keuze, bieden wij de mogelijkheid om langs te komen bij onze showroom. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om de wandafwerkingen in het echt te zien. Daarnaast kunt u bij onze medewerkers terecht voor vragen en advies. Klinkt dit interessant? Maak dan online een afspraak om eens langs te komen bij onze showroom. Wie weet tot snel!

Heeft u nog vragen over sausklaar stukwerk? Of heeft u een andere vraag op het gebied van stuken of wandafwerking in het algemeen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE          BEZOEK DE SHOWROOM

 

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.