Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Overweegt u om een PVC vloer aan te laten leggen in uw woning? Dan bent u niet de enige. PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern interieur. Dat is gezien de vele voordelen van een PVC vloer, ook zeker niet gek. Onze professionals zijn in staat om een PVC vloer aan te leggen in uw woning. Zij zijn werkzaam in het hele land, dus ook bij u in de buurt! Waar wacht u nog op?

Voordelen PVC vloer

Het is niet voor niets dat veel mensen kiezen voor een PVC vloer. Hier zitten namelijk veel voordelen aan. Allereerst zien de vloeren er erg natuurlijk uit en maken ze vrijwel geen geluid wanneer er overheen wordt gelopen. Daarnaast zijn PVC vloeren perfecte warmtegeleiders, wat ideaal is als u vloerverwarming wilt. Een ander groot voordeel, is het feit dat de vloeren tegen water kunnen aangezien ze van kunststof zijn. Dit maakt het gemakkelijker om uw PVC vloer mooi en schoon te houden. Tot slot bent u verzekerd van een milieuvriendelijk product indien u ervoor kiest om een PVC vloer aan te laten leggen in uw woning. Zo bent u dus ook nog eens verantwoord bezig!

Showroom

Vaak horen wij van onze klanten dat ze moeite hebben met het maken van de juiste keuze op het gebied van vloerafwerking. Daar kunnen wij ons zeker wat bij voorstellen. U wilt immers een mooie vloer, waar u ook over een aantal jaar ook nog blij mee bent. Toch? Het is dan ook van belang dat u goed nadenkt voordat u de knoop doorhakt bij het maken van uw keuze. Wat hierbij zou kunnen helpen, is een bezoekje aan onze showroom. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om onze PVC vloeren in het echt te bewonderen.

Indien u langskomt bij onze showroom, zal een van onze medewerkers voor u klaarstaan om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Is dit wat voor u? Maak dan eerst een afspraak via onze website.

Heeft u nog vragen over onze PVC vloeren? Schroom dan niet om ons te bellen of mailen. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

 

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.