Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het nieuwe project ‘Prinsenpoort’, is gelegen in de wijk Veerallee in Zwolle. Prinsenpoort bevindt zich op loopafstand van het centrum en vlakbij de hoofdwegen waardoor u overal snel zal zijn. Ook als u veel met het openbaar vervoer reist zit u in Prinsenpoort goed. U kunt namelijk binnen vijf minuten op het Centraal Station van Zwolle zijn. Tot slot zijn de woningen van Prinsenpoort omringd door groen, waardoor zowel de stad als de natuur altijd in uw handbereik zullen zijn.

Gezien de voordelen van de ligging van Prinsenpoort, en het feit dat het om nieuwbouwwoningen gaat, zal u niet verbaasd zijn dat alle woningen in Prinsenpoort al verkocht zijn.

Nieuwbouwwoning afwerken

Bent u de gelukkige koper van een van de nieuwbouwwoningen in Prinsenpoort? Gefeliciteerd! Ondanks dat een nieuwbouwwoning veel voordelen met zich meebrengt, dient er ook nog veel te gebeuren voordat een nieuwbouwwoning bewoonbaar is. Denk hierbij aan de afwerking van vloeren, wanden en trappen. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Onze vakmannen kunnen uw gehele woning afwerken, zodat u hier niet naar om hoeft te kijken. Op onze website kunt u meer lezen over de verschillende pakketten die wij aanbieden voor de afwerking van uw woning.

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Hartstikke begrijpelijk. Via onze prijsindicatietool kunt u eenvoudig een offerte aanvragen die u vervolgens binnen een paar minuten in uw mailbox kunt verwachten.

Voor vragen over de afwerking van uw woning in Prinsenpoort kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.