Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

De oplevering van uw nieuwbouwwoning is natuurlijk een dag om nooit te vergeten. Voordat uw nieuwbouwwoning ook daadwerkelijk bewoonbaar is, dient er echter nog van alles te gebeuren op het gebied van afwerking. Denk hierbij aan stuken, behangen, het leggen van vloeren en trapafwerking. Gelukkig zijn de vakmannen van uwnieuwbouwwoning.nl in staat om uw gehele woning af te werken. Dat houdt in dat u dus maar één partij hoeft in te schakelen, en dat u maar één aanspreekpunt heeft. Kortom: lekker overzichtelijk!

Wat gebeurt er na de oplevering van mijn nieuwbouwwoning?

Wat moet er nou eigenlijk allemaal gebeuren qua afwerking aan uw nieuwbouwwoning? Uw muren, plafonds, vloeren en trappen zullen afgewerkt moeten worden. Indien dit goed gebeurt, heeft u hier nog vele jaren plezier van. Uwnieuwbouwwoning.nl is een moederbedrijf, bestaande uit vier bedrijven. Deze bedrijven hebben allen hun eigen specialisatie op het gebied van afwerking van uw nieuwbouwwoning.

Uw wanden en plafonds worden behang- of sausklaar gemaakt door de werknemers van uwstukadoors.nl. Zij zullen uw wanden en plafonds met grote zorgvuldigheid stuken. De specialisten van glasvezelbehanger.nl zijn in staat om uw wanden vakkundig te behangen. Daarnaast kunt u bij de vakmannen van uwpvcvloerenleggen.nl terecht voor een natuurlijk ogende vloer. Tot slot kunt u voor uw trapafwerking van kwaliteit terecht bij uwtrapafwerking.nl.

Diensten combineren

U kunt hierbij kiezen uit een combinatie van wanden en vloeren, of een totaalpakket waarbij wij uw zorgen uit handen nemen op het gebied van wanden, vloeren en trappen. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo verkrijgt u meer inzicht in de kosten die de afwerking van uw nieuwbouwwoning met zich mee zal brengen.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Bent u benieuwd naar wat onze vakmannen voor uw woning kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen op het gebied van afwerking van uw nieuwbouwwoning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken!  Daarnaast kunt u ons ook even bellen of mailen. Wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen en adviseren.

ONTDEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.