Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het project Weids Wonen in Dronten bestaat in totaal uit 92 bijzondere woningen die geplaatst zullen worden in de wijk ‘De Gilden’.  Deze wijk bevindt zich in een rustige omgeving, vlakbij de natuur. Er zullen verschillende woningen worden geplaatst; twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en seniorenwoningen. Kortom, u kunt Weids Wonen voor elke situatie en elk budget.

Er zal een grote gezamenlijke binnentuin worden geplaatst, waar de bewoners zelf de invulling voor mogen bepalen. U kunt hierbij denken aan moestuintjes, een speeltuin of een dierenweide; de keuze is aan de bewoners! Dit maakt het project Weids Wonen extra bijzonder.

Afbouw Weids Wonen

Gaat u wonen in een van de nieuwbouwwoningen van Weids Wonen in Dronten? Of bent u dit van plan? Dan is het verstandig ook vast na te denken over de afwerking van uw woning. Er moet immers veel gebeuren voordat een nieuwbouwwoning bewoonbaar is. Wij zijn in staat om uw gehele woning af te werken, zodat u daar geen omkijk naar heeft. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een prijsindicatie aan. U kunt de prijsindicatie vervolgens binnen een paar minuten in uw mailbox verwachten.

ONTVANG UW PRIJSINDICATIE         BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen