Prinsenpoort Zwolle

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Het nieuwe project ‘Prinsenpoort’, is gelegen in de wijk Veerallee in Zwolle. Prinsenpoort bevindt zich op loopafstand van het centrum en vlakbij de hoofdwegen waardoor u overal snel zal zijn. Ook als u veel met het openbaar vervoer reist zit u in Prinsenpoort goed. U kunt namelijk binnen vijf minuten op het Centraal Station van Zwolle zijn. Tot slot zijn de woningen van Prinsenpoort omringd door groen, waardoor zowel de stad als de natuur altijd in uw handbereik zullen zijn.

Gezien de voordelen van de ligging van Prinsenpoort, en het feit dat het om nieuwbouwwoningen gaat, zal u niet verbaasd zijn dat alle woningen in Prinsenpoort al verkocht zijn.

Nieuwbouwwoning afwerken

Bent u de gelukkige koper van een van de nieuwbouwwoningen in Prinsenpoort? Gefeliciteerd! Ondanks dat een nieuwbouwwoning veel voordelen met zich meebrengt, dient er ook nog veel te gebeuren voordat een nieuwbouwwoning bewoonbaar is. Denk hierbij aan de afwerking van vloeren, wanden en trappen. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Onze vakmannen kunnen uw gehele woning afwerken, zodat u hier niet naar om hoeft te kijken. Op onze website kunt u meer lezen over de verschillende pakketten die wij aanbieden voor de afwerking van uw woning.

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Hartstikke begrijpelijk. Via onze prijsindicatietool kunt u eenvoudig een offerte aanvragen die u vervolgens binnen een paar minuten in uw mailbox kunt verwachten.

Voor vragen over de afwerking van uw woning in Prinsenpoort kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen