Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject Tuindorp Hillegom

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Tuindorp Hillegom

Heeft u altijd al willen wonen in een tuindorp? Dan is het nieuwbouwproject Tuindorp Hillegom wellicht wat u zoekt! Dit project zal zich bevinden op de circa 5,8 hectare voormalige sportvelden in Hillegom-Noord en wordt ontwikkeld door de projectontwikkelaars Timpaan uit Hoofddorp en UBA Projectontwikkeling uit Uithoorn. Wanneer u op het punt staat een nieuwbouwwoning te kopen is het belangrijk om ook alvast na te denken over de afbouw. Een nieuwbouwwoning wordt over het algemeen namelijk casco opgeleverd, waarbij u zelf de keuze heeft voor meerwerk. Denk hierbij niet alleen aan de keuken en de badkamer, maar ook aan de vloeren, wanden en trappen. Gelukkig kan Uwnieuwbouwwoning.nl u hierbij helpen! Van vloerafwerking tot trapafwerking; wij kunnen de volledige afbouw voor u verzorgen.

Over nieuwbouwproject Tuindorp Hillegom

Het nieuwbouwproject Tuindorp Hillegom bestaat uit circa 282 woningen, welke allemaal een Tuindorps karakter hebben. De woningen bestaan uit sociale koopwoningen met een oppervlak van +/- 40 m2 t/m 100 m2 en uit eengezinskoopwoningen. Zowel de verkoop als de bouw van de woningen zal in verschillende fases gebeuren. Maar wat houdt wonen in een tuindorp eigenlijk in? Een tuindorp, ook wel tuinwijk genoemd, is een stadswijk met een typisch dorps karakter. De projectontwikkelaars van nieuwbouwproject Tuindorp Hillegom omarmen het gedachtegoed van het tuindorp in zowel structuur en stedenbouwkundige opzet als architectuur. Wilt u naast het tuindorp op pad? Ook dat kan! Er zijn verschillende voorzieningen. Niet alleen scholen en supermarkten, maar ook een huisarts, tandarts en apotheek vindt u dichtbij de wijk. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Complete afbouw door één partij laten verzorgen?

Wanneer u de sleutels van uw woning heeft gekregen kan de afbouw beginnen. Wilt u dit liever uitbesteden aan één team van specialisten? Kies dan voor Uwnieuwbouwwoning.nl! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors