Nieuwbouwproject Missiehuis Hoorn

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Missiehuis Hoorn

Heeft u onlangs een appartement gekocht in het nieuwproject Missiehuis Hoorn? Van harte gefeliciteerd! Ondanks dat u nog moet wachten tot u uw nieuwe stekje kan bewonen is het wel tijd om alvast na te denken over de afbouw. Uw nieuwbouwwoning wordt namelijk waarschijnlijk casco opgeleverd, waarbij u zelf de keuze heeft voor meerwerk. Wat is er fijner dan één partij aan wie u dit volledig kan uitbesteden? Van vloerafwerking tot trapafwerking; wij kunnen de volledige afbouw voor u verzorgen.

Over nieuwbouwproject Missiehuis Hoorn

Het appartement die u onlangs heeft gekocht in nieuwbouwproject Missiehuis Hoorn wordt gebouwd door De Nijs Projectontwikkeling op het nieuwe leefgebied. Het nieuwbouwproject ligt aan de rand van Hoorn in de nabijheid van het Markermeer, het oude centrum en het NS station. Daarnaast bent u via de A7 in korte tijd in omliggende steden als Enkhuizen, Medemblik, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard en Amsterdam. Het gebied wordt getransformeerd tot een samenleving in het klein, waarbij het groen zorgvuldig wordt ingericht door de tuin- en landschapsarchitecten van Copijn. Daarnaast zult u naast de appartementen ook kleinschalige horeca en een middelbare particuliere school vinden. Bovendien zijn er in de omgeving sportvelden voor voetbal en rugby, een schaatsbaan en tennisbanen aanwezig. Hierdoor wordt het Missiehuis een plek om samen te wonen, te studeren, te genieten en elkaar te ontmoeten. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Complete afbouw door één partij laten verzorgen?

Wanneer u de sleutels van uw appartement heeft gekregen kan de afbouw beginnen. Wilt u dit liever uitbesteden aan één team van specialisten? Kies dan voor Uwnieuwbouwwoning.nl! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen