Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u ook in een rustige omgeving wonen waar u geniet van recreatie, maar tegelijkertijd alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik hebben? Het nieuwbouwproject Lisserbroek is dan wellicht een interessante optie voor u. Grote steden als Amsterdam en Den Haag zijn op steenworp afstand te vinden. Evenals het wonderschone recreatiegebied Kagerplassen. Een sublieme plek om te wonen dus, waar iedereen zich thuis kan voelen.

Houd bij aankoop van een nieuwbouwwoning wel goed rekening met de benodigde afwerking van de woning. U wilt natuurlijk wel een perfecte afbouw van uw plafonds, muren, vloeren en trappen, zodat uw nieuwe huis helemaal voldoet aan uw wensen. Kies daarom voor ons om uw gehele afwerking te verzorgen. Bekijk onze diensten of vraag vrijblijvend een prijsindicatie op.

Bereken hier uw prijsindicatie

Complete afbouw door één partij

Wij hebben voor alle werkzaamheden onze specialisten, waardoor u enkel met 1 partij te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat alle taken worden afgestemd, zodat u met een gerust hart achterover kan leunen. 

Vraag een offerte aan, of neem contact op met ons. We bespreken graag samen met u alle mogelijkheden van uw woning. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar u eindeloos veel inspiratie kan opdoen om uw woning om te toveren tot een waar woonpaleis.

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen