Nieuwbouwproject Hyde Park in Hoofddorp

Heeft u interesse in het kopen van een nieuwe woning in Hyde Park in Hoofddorp? Dan weet u dat er veel op u af komt. Zo moet u nadenken over het interieur, de financiën en de afbouw van uw woning. Gelukkig kan Uwnieuwbouwwoning.nl u helpen met de afbouw. Zo zijn wij gespecialiseerd in de vloer, wand, plafond en trapafwerking.

Wilt u vooraf zien hoe uw afbouw van uw nieuwe woning eruit komt te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Hoofddorp. Daar wordt u ook geadviseerd door één van onze specialisten.

100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips
Nieuwbouwproject hydepark

Over nieuwbouwproject Hyde Park Hoofddorp

Hyde Park is een nieuwe stadswijk in Hoofddorp. In de stadswijk kunnen 8.000 nieuwe bewoners genieten van de nieuwe omgeving. Hyde Park is dichtbij het station gelegen, zodat Schiphol, Amsterdam en de Zuidas niet ver weg is.

Hyde Park bevat 3.800 nieuwe woningen die variëren van 50m2 tot 160m2. De verwachting is dat in 2022 de eerste bewoners kunnen intrekken.

Heeft u interesse in andere nieuwbouwprojecten? Bekijk dan ons overzicht van verschillende nieuwbouwprojecten in Nederland.

Waar u aan moet denken met de afbouw voor uw woning aan Hyde Park

Wanneer u uw nieuwbouwwoning heeft gekocht, moet u ook de afbouw regelen. Denk daarbij aan het volgende:

Wandafwerking draagt bij aan de uitstraling van uw woning! Kiest u voor stucen of behangen? Bij Uwnieuwbouwwoning.nl werken zowel stukadoors als behangers met jarenlange ervaring. Bovendien werken wij alleen met de topproducten, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Heeft u speciale wensen? Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Qua vloerafwerking zijn er vele mogelijkheden. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u terecht voor PVC vloeren en gietvloeren. Onze PVC vloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden, waardoor uw vloer de uitstraling van een houten of betonnen vloer heeft.

Kiest u voor een gietvloer? Een gietvloer brengt altijd gezelligheid in huis en worden naadloos en strak afgewerkt. Wij werken te allen tijde met topproducten van hoogwaardige kwaliteit.

De trapafwerking is een belangrijk onderdeel van de afbouw van uw nieuwbouwwoning. Dagelijks maakt u namelijk gebruik van uw trap. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl werken we met PVC of lakverf trapafwerking. Eén van de vele voordelen van PVC trapafwerking is dat het geluiddempend is. Wanneer u de trap graag in een bepaalde kleur wilt hebben biedt lakverf een uitkomst.

Wilt u uw plafond perfect laten afwerken? Dan heeft u veel keuzemogelijkheden. Sta erbij stil dat een plafond vaak het grootste oppervlak is in een ruimte. Niemand kijkt natuurlijk continu omhoog, maar toch heeft het plafond veel invloed op de sfeer in een ruimte. Zo kunt uw plafond stucen, uw zolderplaten laten afwerken en uw gipsplaten afwerken bij Uwnieuwbouwwoning.nl.

Uw collectief voordeel van Uwnieuwbouwwoning.nl

De afbouw van een woning is complex. Er moeten veel (onbekende) keuzes worden gemaakt en planning kan stress opleveren. Wij tackelen graag deze problemen, maar samen met uw buren staat u nog sterker. Zo bieden wij u als buurt ook financiële voordelen. Door uw buurtgenoten te verenigen kunnen wij u meerdere voordelen bieden:

Voordeel 1: Vrijblijvende informatieavond met uw buurtgenoten

Indien 10 buurgenoten online een prijsindicatie aanvragen bij Uwnieuwbouwwoning.nl organiseren wij een vrijblijvende informatieavond in één van onze showrooms (Deventer, Hoofddorp of Oisterwijk).

Tijdens deze avond ontdekt u alle mogelijkheden en tips/tricks met betrekking tot de afwerking en afbouw van nieuwbouwwoningen.

Voordeel 2: 7,5% voordeel op de totaalofferte

Besluiten u en uw buurtgenoten samen te gaan werken met Uwnieuwbouwwoning.nl? Dan heeft u mogelijk 7,5% voordeel op de totaalofferte.

Burenvoordeel tabel uwnieuwbouwwoning.nl

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Wilt u vooraf eerst zelf ervaren hoe de afbouw eruit komt te zien? Maak dan een afspraak voor onze showroom in Hoofddorp. Hier ziet u onze producten, kunt u inspiratie opdoen en wordt u geholpen door één van onze adviseurs.

Voor afspraken zijn we standaard geopend tot 17.00. Via de kalender op deze pagina maakt u eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs.

Wilt u liever in de avond een bezoek brengen aan onze showroom? Ook dat is mogelijk! In dat geval vragen we u telefonisch een afspraak te maken via: 0570 57 36 63.

Showroom hoofddorp
Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen