Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject Holenkwartier Hoorn

9.3
391 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Holenkwartier Hoorn

Heeft u onlangs een woning gekocht in hét nieuwe woon- en werkgebied van Hoorn; nieuwbouwproject Holenkwartier Hoorn? Gefeliciteerd! Dit betekent dat het tijd is om na te gaan denken over hoe u de woning wilt inrichten. Echter is het eerst van belang om na te denken over de afbouw van de woning. Een nieuwbouwwoning wordt namelijk casco opgeleverd. Dit betekent dat u zelf nog aan de slag moet met de afwerking, waaronder vloerwand– en trapafwerking. Uwnieuwbouwwoning.nl kan dit volledig voor u uit handen nemen! Lees snel verder om hier meer over te weten te komen en download alvast onze gratis tips!

Over nieuwbouwproject Holenkwartier Hoorn

Nieuwbouwproject Holenkwartier Hoorn bevindt zich op het voormalig Philipsterrein, waar eerder de Ideefabriek was gevestigd. Het kwartier bevindt zich dus binnen de ring van Hoorn en op fietsafstand van het centrum en het NS-station. Om het industriële verleden terug te laten komen in de nieuwe wijk worden de kenmerkende fabriekshallen behouden. Dit zorgt ervoor dat Holenkwartier een vernieuwende stadswijk wordt met een mix aan wonen, werken, cultuur en ontspannen. Het diverse aanbod aan voorzieningen en activiteiten maakt het wonen in Holenkwartier zo aantrekkelijk. Zo vindt u een aantal scholen in de directe omgeving en kunt u hier ook terecht voor uw boodschappen. Bovendien zijn er voldoende voorzieningen wanneer u een sportliefhebber bent. Van een zwembad en een tennisvereniging tot een sportcentrum en voetbalvelden. Dat maakt de wijk niet alleen prettig om comfortabel te wonen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten! Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten om de sleutels in ontvangst te nemen.

Complete afbouw door één partij laten verzorgen?

Wanneer u de sleutels van uw woning heeft gekregen kan de afbouw beginnen. Wilt u dit liever uitbesteden aan één team van specialisten? Kies dan voor Uwnieuwbouwwoning.nl! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors