Nieuwbouwproject Hero Breda

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in het gezellige Breda? Bekijk dan eens het nieuwbouwproject Hero Breda! Dit project zal zich op de locatie van de voormalige Hero-fabriek bevinden. Het is de ambitie een groene wijk te maken die ook recht doet aan het fabrieksverleden van deze plek. Wanneer u van plan bent een nieuwbouwwoning te kopen is het belangrijk om u alvast te oriënteren in de mogelijkheden van de afbouw van de woning. Een nieuwbouwwoning wordt over het algemeen namelijk casco opgeleverd. Het afwerken van de muren, plafonds, vloeren, etc. is dan ook aan uzelf. Dit is waar wij u volledig in kunnen ontzorgen!

Over nieuwbouwproject Hero Breda 

Hero is een begrip in Breda en daarbuiten. Sinds 1930 werd er al frisdrank en jam geproduceerd op deze locatie. Bredanaars zijn dan ook trots op deze locatie! Bovendien heeft Breda een groen karakter, een mooie binnenstad met de Grote Kerk en de Grote Markt. Naast nieuwbouwwoningen zal het project ook andere voorzieningen krijgen. Denk hierbij aan scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. Oftewel, alles wat u nodig heeft! Wij begrijpen dan ook dat u niet kunt wachten een nieuwbouwwoning in dit project te betreden.

Bereken uw investering!

Wilt u meer weten over de investering wanneer u kiest voor Uwnieuwbouwwoning.nl? Vraag dan gerust een prijsindicatie op maat aan! Heeft u specifieke wensen of vragen voor onze specialisten? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij staan graag voor u klaar!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen