Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In Rijswijk is onlangs een schitterend nieuwbouwproject genaamd de Drie Hofdames gerealiseerd. Het betreft goed doordachte en luxe appartementen. Dankzij de locatie naast een park heeft het een prachtige groene unieke plek. Er is volop ruimte voor recreatie, wandelingen en sport.

Wij verzorgen de complete afbouw van uw woning binnen het project de Drie Hofdames

Bent u één van de gelukkigen die een prachtig parkappartement heeft weten te bemachtigen? Dan moet er nog een hoop gebeuren aan uw appartement, voordat u er daadwerkelijk kunt intrekken. Het is belangrijk dat de afwerking van uw nieuwe woning goed wordt uitgevoerd. U kunt de gok wagen en kiezen voor allerlei verschillende bedrijven om in armen te nemen. Dit brengt vaak extra zorgen mee, zoals de communicatie met alle partijen en het afstemmen van de afwerkingen van die partijen onderling.

Ga daarom met ons in zee, zodat wij u dergelijke zorgen kunnen ontnemen. Wij zorgen ervoor dat de afwerkingen voor uw woning in het nieuwbouwproject de Drie Hofdames van A tot Z wordt uitgevoerd. Als u voor ons kiest, heeft u maar één aanspreekpunt nodig. Daardoor bent u altijd op de hoogte van het proces en weet u precies bij wie u terecht kunt met al uw wensen, eisen en vragen. Daarnaast zorgen we voor een goed afgestemde planning van de afwerkingen binnen uw woning, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe parkappartement kunt genieten.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten en het gebruik van producten van topkwaliteit zoals Sigma Coatings, Vivafloors en UniPro, bent u verzekerd van een optimale afwerking.

Wanneer u de afwerkingen van uw nieuwbouwwoning in het project de Drie Hofdames door ons laat uitvoeren weet u zeker dat u een aangename prijs van ons ontvangt. Lees meer over afbouw en maak uw keuze.

Bent u benieuwd naar de kosten?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u en uw nieuwe parkappartement kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag met de afwerkingen van uw nieuwbouwwoning in project de Drie Hofdames.

Bereken hier uw prijsindicatie

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen