Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In Deventer is men gestart met nieuwbouwproject ‘De Venen’. Dit project bestaat uit 32 koopwoningen die zich op loopafstand van de stad bevinden. Het fijne aan deze locatie is het feit dat u enerzijds rustig woont omdat de woningen zich net buiten het centrum bevinden. Anderzijds bent u binnen no time in de bruisende binnenstad. De verkoop van deze woningen is begin 2018 al van start gegaan en alle woningen zijn inmiddels verkocht. Bent u een van de gelukkige die een woning aan de Venen heeft weten te bemachtigen? Gefeliciteerd! Het is verstandig om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwbouwwoning. Gelukkig kunnen wij u daar bij helpen.

Afwerking nieuwbouwwoning

Na de oplevering is het van belang dat de afwerking van uw nieuwbouwwoning zorgvuldig gebeurt. Onze vakmannen zijn in staat om uw gehele woning af te werken: plafonds, muren, vloeren en trappen. Het fijne aan kiezen voor uwnieuwbouwwoning.nl, is het feit dat u maar één aanspreekpunt heeft voor de gehele afwerking van uw nieuwbouwwoning. Dat houdt alles wel zo overzichtelijk, toch?

U hebt bij ons de keuze uit verschillende pakketten. Zoals hierboven al werd beschreven kunnen wij uw zorgen, wat betreft de afwerking van uw woning, geheel uit handen nemen. Indien u slechts interesse heeft in een gedeelte van onze services, is dit ook mogelijk. Op onze website kunt u onze verschillende pakketten bekijken zodat u zelf kunt beslissen wat het beste bij u past. Wilt u meer weten over de kosten die de afwerking van uw woning met zich meebrengt? Vraag dan een prijsindicatie aan via onze website. Dit is geheel vrijblijvend en binnen een paar minuten weet u waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

BEZOEK SHOWROOM IN DEVENTER

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen