Nieuwbouwproject De Kop Enschede

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject De Kop Enschede

Heeft u altijd al in de binnenstad van Enschede willen wonen? Dan is het nieuwbouwproject De Kop Enschede wellicht de perfecte locatie voor u! In dit nieuwbouwproject worden vijf bouwblokgebouwen gerealiseerd, waaronder drie iconische woontorens. De hoogste woontoren bevindt zich op het Koningsplein, wat dé blikvanger van het project wordt. De andere twee opvallende torens komen aan de Nijverheidstraat en naast Ten Hag te liggen. Maar voordat het zover is zal u over een aantal dingen na moeten denken, waaronder de afbouw van de woning. Nieuwbouwwoningen worden namelijk casco opgeleverd, wat betekent dat de gehele afwerking nog moet gebeuren. Gelukkig kunnen we u bij Uwnieuwbouwwoning.nl hierbij ondersteunen door dit volledig voor u te verzorgen!

Over nieuwbouwproject De Kop Enschede

In nieuwbouwproject De Kop Enschede worden in totaal 550 tot 600 appartementen en woningen gebouwd van verschillende groottes. Het zal hier gaan om zowel koopwoningen als huurwoningen in de vrije sector. De woonruimte is verdeeld over acht gebouwen, ingedeeld in vijf bouwblokgebouwen, waaronder de eerder genoemde woontorens. De gebouwen verschillen allemaal in hoogte, textuur en stijl. Echter zullen er niet alleen woningen gerealiseerd worden in het nieuwbouwproject, de gebouwen bieden namelijk ook plek aan commerciële ruimtes, kantoorruimtes en horeca. Wat de gebouwen zo sfeervol maakt is het plein tussen de gebouwen in, ook wel de Stadskamer. Dit groene, publieke hart van De Kop kenmerkt zich door paden, veel groen en water. Bovendien vindt u hier bankjes, terrassen en speelruimte voor kinderen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Complete afbouw door één partij

Wilt u de volledige afbouw door ons laten verzorgen? Van vloerafwerking tot wandafwerking, wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen