Nieuwbouwproject de Drie Hofdames in Rijswijk

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

In Rijswijk is onlangs een schitterend nieuwbouwproject genaamd de Drie Hofdames gerealiseerd. Het betreft goed doordachte en luxe appartementen. Dankzij de locatie naast een park heeft het een prachtige groene unieke plek. Er is volop ruimte voor recreatie, wandelingen en sport.

Wij verzorgen de complete afbouw van uw woning binnen het project de Drie Hofdames

Bent u één van de gelukkigen die een prachtig parkappartement heeft weten te bemachtigen? Dan moet er nog een hoop gebeuren aan uw appartement, voordat u er daadwerkelijk kunt intrekken. Het is belangrijk dat de afwerking van uw nieuwe woning goed wordt uitgevoerd. U kunt de gok wagen en kiezen voor allerlei verschillende bedrijven om in armen te nemen. Dit brengt vaak extra zorgen mee, zoals de communicatie met alle partijen en het afstemmen van de afwerkingen van die partijen onderling.

Ga daarom met ons in zee, zodat wij u dergelijke zorgen kunnen ontnemen. Wij zorgen ervoor dat de afwerkingen voor uw woning in het nieuwbouwproject de Drie Hofdames van A tot Z wordt uitgevoerd. Als u voor ons kiest, heeft u maar één aanspreekpunt nodig. Daardoor bent u altijd op de hoogte van het proces en weet u precies bij wie u terecht kunt met al uw wensen, eisen en vragen. Daarnaast zorgen we voor een goed afgestemde planning van de afwerkingen binnen uw woning, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe parkappartement kunt genieten.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten en het gebruik van producten van topkwaliteit zoals Sigma Coatings, Vivafloors en UniPro, bent u verzekerd van een optimale afwerking.

Wanneer u de afwerkingen van uw nieuwbouwwoning in het project de Drie Hofdames door ons laat uitvoeren weet u zeker dat u een aangename prijs van ons ontvangt. Lees meer over afbouw en maak uw keuze.

Bent u benieuwd naar de kosten?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u en uw nieuwe parkappartement kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag met de afwerkingen van uw nieuwbouwwoning in project de Drie Hofdames.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen