Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuwbouwproject De Draai

In Heerhugowaard wordt sinds 2015 in volle vaart gewerkt aan de ontwikkeling van het schitterende nieuwbouwproject De Draai. In een tijdsbestek van 7 tot 8 jaar, worden er maar liefst 3000 woningen gerealiseerd. Voor ieder wat wils, aangezien de woningen erg variëren in soort en formaat. Een interessant project dus voor zowel gezinnen als alleenstaanden.

Wij verzorgen de complete afbouw van uw woning binnen het project De Draai

Lijkt wonen in De Draai u wel wat? Dan is het ook slim om vast na te denken over de afwerking van uw nieuwe woning. Zonder enige voorbereiding kan het als een hele klus worden gezien. Zeker wanneer u allerlei verschillende partijen moet benaderen en met elkaar moet afstemmen. Als u met ons in zee gaat, is dat verleden tijd!

Wij verzorgen de gehele afwerking van uw plafonds, muren, vloeren en trappen. Dankzij onze deskundigheid en ervaring bent u gegarandeerd van een goede werkwijze, waarbij u nergens meer naar om hoeft te kijken. Daarnaast bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan of neem contact met ons op. We kijken dan samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden van uw nieuwbouwwoning. Kom anders eens langs in een van onze showrooms om te zien hoe wij uw woning kunnen omtoveren tot een prachtig woonpaleis. Prachtige voorbeelden die zeker niet zouden misstaan in nieuwbouwproject De Draai.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen