Nieuwbouwproject Cartesius Utrecht

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Wilt u dynamisch leven op een manier die in balans is met uzelf en uw omgeving? Neem dan eens een kijkje bij het nieuwbouwproject Cartesius Utrecht! Cartesius, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones, wordt een levendige, duurzame en groene stadswijk. Wanneer u een nieuwbouwwoning op het oog heeft is het belangrijk alvast na te denken over de afbouw van de woning. Een nieuwbouwwoning wordt namelijk vrijwel altijd casco opgeleverd. U dient vervolgens zelf nog na te denken over de wandafwerking, vloerafwerking, etc. Uwnieuwbouwwoning.nl staat voor u klaar om de afbouw volledig voor u te verzorgen!

Over nieuwbouwproject Cartesius Utrecht 

In het nieuwbouwproject Cartesius in Utrecht komen zo’n 2.500 woningen, van social huur en starterswoningen tot grote appartementen en stadswoningen. Oftewel, voor ieder wat wils. Dit maakt Cartesius dé wijk voor zowel starters als gezinnen. Het project is opgedeeld in zes fases, welke verdeeld over de komende drie jaar in de verkoop zullen gaan. Wat alle woningen gemeen hebben is dat deze onderdeel zullen zijn van het centrum van Utrecht. De nieuwe wijk ligt namelijk tegen de historische binnenstad aan. Daarnaast zal de wijk niet alleen over vele woningen beschikken, maar ook over allerlei voorzieningen. Denk hierbij aan een groot park om te relaxen en te sporten en diverse horecavoorzieningen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kunt wachten tot u in deze vernieuwende wijk mag komen wonen!

Benieuwd naar uw investering?

Wilt u meer weten over de kosten wanneer u de afbouw laat verzorgen door Uwnieuwbouwwoning.nl? Vraag dan gerust een prijsindicatie op maat aan! Heeft u specifieke wensen of vragen voor onze specialisten? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij staan graag voor u klaar!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen