Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan

9.3
391 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in een natuurrijk gebied? Dan zijn de woningen van nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan wellicht perfect voor u! Het project bevindt zich in Wormerveer, vlakbij Krommenie en Zaandam. Een prachtige omgeving om te wonen met het hele gezin. Wanneer u van plan bent een woning te kopen, of wellicht onlangs al een nieuwbouwwoning heeft gekocht, is het tijd om na te denken over de afbouw. Over het algemeen wordt een nieuwbouwwoning casco opgeleverd, wat betekent dat u zelf invulling moet geven aan de afwerking van onder andere de vloeren, muren, en trappen. Uwnieuwbouwwoning.nl kan u hierbij ondersteunen! U kunt bij ons namelijk terecht voor de volledige afbouw van uw woning.

Over nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan

Zoals eerder gezegd bevindt het nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan zich in Wormerveer. Dit mooie dorp ligt aan de westelijke oever van de Zaan, precies daar waar de beroeps- en pleziervaart elkaar ontmoeten. Brokking aan de Zaan kijkt vrij uit over de Schaalsmeerpolder aan de overkant. In de omgeving van het nieuwproject bevinden zich de wateren De Poel, dat later over gaat in ’t Zwet, en ten noordwesten van Wormerveer het Alkmaardermeer. Deze omgeving maakt het de perfecte locatie voor een wandel- of fietstocht. Ook zijn er oneindig veel vaarmogelijkheden, want er zijn meerdere jachthavens gevestigd in Wormerveer. Door de centrale ligging behoren vaartochtjes naar Alkmaar, Haarlem, Zaandam en Amsterdam binnen deze mogelijkheden. Tot slot kunnen de kinderen hier echt op avontuur. Vanwege het vele groen hebben ze alle ruimte om hun energie kwijt te kunnen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Besteed de volledige afbouw uit aan Uwnieuwbouwwoning.nl

U kunt bij ons terecht voor de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning! Van vloerafwerking tot trapafwerking. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors