Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject Bajeskwartier Amsterdam

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Bajeskwartier Amsterdam

Bent u op zoek naar een woning waar technologie, cultuur en duurzaamheid samenkomen? Of heeft u al een van de prachtige woningen van het nieuwbouwproject Bajeskwartier Amsterdam op het oog? Dan is het ook tijd om vast na te denken over de afbouw van uw woning! Ondanks dat alle woningen compleet met luxe keuken, sanitair en tegelwerk worden opgeleverd dient u zelf na te denken over de wanden, vloeren, trappen en plafonds! Bij Uwnieuwbouwwoning.nl hebben wij specialisten in huis die de verdere afbouw van uw nieuwbouwwoning voor u kunnen verzorgen. Download op deze pagina onze 7 tips voor de afbouw van woningen.

Over nieuwbouwproject Bajeskwartier Amsterdam

Het nieuwbouwproject Bajeskwartier Amsterdam bevindt zich op een prachtige locatie; op loopafstand van het gezellige centrum en grenzend aan de Amstel. Het is een wijk waar technologie, cultuur en duurzaamheid samenkomen. Daarnaast vindt u er veel historie terug. Want Bajeskwartier bouwt met de kennis van nu, voort op de historie van toen. Het kwartier is onderverdeeld in vier wijken: Central District, Amstel District, Learning District en Design District. Ieder District heeft zijn eigen bijzonderheden. Zo vindt u in het Central District zowel koopwoningen als (sociale) huurwoningen in vele soorten en maten, wat het echt het hart maakt van het Bajeskwartier. Daarnaast draait het Learning District om kennis en inspiratie, en vindt u hier onder andere een middelbare school en een Learning District Hotel. Al met al biedt Bajeskwartier woningen in alle soorten en maten; van groot tot klein, van luxe tot basic. Dit maakt dat wonen, werken en recreëren hier samenkomen.

Afbouw nieuwbouwwoning uitbesteden?

Uwnieuwbouwwoning.nl staat voor u klaar om de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning uit handen te nemen! Doordat wij voor elke werkzaamheid onze eigen specialisten hebben hoeft u slechts één partij in te schakelen. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors