Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject Allure aan de Amstel

Heeft u interesse in het kopen van een nieuwe woning in Allure aan de Amstel? Dan weet u dat er veel op u af komt. Zo moet u nadenken over het interieur, de financiën en de afbouw van uw woning. Gelukkig kan Uwnieuwbouwwoning.nl u helpen met de afbouw. Zo zijn wij gespecialiseerd in de vloer, wand, plafond en trapafwerking.

Wilt u vooraf zien hoe uw afbouw van uw nieuwe woning eruit komt te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Hoofddorp. Daar wordt u ook geadviseerd door één van onze specialisten.

9.3
408 beoordelingen
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips
Nieuwbouwproject Allure aan de Amstel

Over nieuwbouwproject Allure aan de Amstel

Allure aan de Amstel is een nieuwe woonwijk aan de rand van het centrum van Uithoorn. Met 300 woningen in diverse soorten en maten biedt Allure aan de Amstel voor elk wat wils.

Vergeet u niet de afbouw van uw woning?

Wanneer u een nieuwbouwwoning aanschaft, moet u ook denken aan de afbouw. Dit omvat onder andere:

Wandafwerking draagt bij aan de uitstraling van uw woning! Kiest u voor stucen of behangen? Bij Uwnieuwbouwwoning.nl werken zowel stukadoors als behangers met jarenlange ervaring. Bovendien werken wij alleen met de topproducten, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Heeft u speciale wensen? Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Er zijn veel opties voor vloerafwerking. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl bieden we PVC en gietvloeren aan. Onze PVC vloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden en hebben de uitstraling van een houten of betonnen vloer. Gietvloeren zijn naadloos en strak afgewerkt en brengen altijd gezelligheid in huis. Zo werken we altijd met hoogwaardige topproducten.

De trapafwerking is een belangrijk onderdeel van de afbouw van uw nieuwbouwwoning. Dagelijks maakt u namelijk gebruik van uw trap. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl werken we met PVC of lakverf trapafwerking. Eén van de vele voordelen van PVC trapafwerking is dat het geluiddempend is. Wanneer u de trap graag in een bepaalde kleur wilt hebben biedt lakverf een uitkomst.

Wilt u uw plafond perfect laten afwerken? Dan heeft u veel keuzemogelijkheden. Sta erbij stil dat een plafond vaak het grootste oppervlak is in een ruimte. Niemand kijkt natuurlijk continu omhoog, maar toch heeft het plafond veel invloed op de sfeer in een ruimte. Zo kunt u uw plafond stucen, uw zolderplaten laten afwerken en uw gipsplaten afwerken bij Uwnieuwbouwwoning.nl.

Uw collectief voordeel van Uwnieuwbouwwoning.nl

Het afbouwen van een woning kan complex zijn en veel keuzes met zich meebrengen, wat voor stress kan zorgen. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl helpen we graag deze problemen op te lossen en als buurt kunt u nog sterker staan. Door samen te werken met uw buren bieden wij financiële voordelen. Het bundelen van krachten in uw buurt kan resulteren in de volgende voordelen:

Voordeel 1: Vrijblijvende informatieavond met uw buurtgenoten

Wanneer 10 buurtgenoten online een prijsindicatie aanvragen bij Uwnieuwbouwwoning.nl, organiseren wij een gratis informatieavond in één van onze showrooms (Deventer, Hoofddorp of Oisterwijk).

Tijdens deze avond ontdekt u alle mogelijkheden en tips/tricks met betrekking tot de afwerking en afbouw van nieuwbouwwoningen.

Voordeel 2: 7,5% voordeel op de totaalofferte

Besluiten u en uw buurtgenoten samen te gaan werken met Uwnieuwbouwwoning.nl? Dan heeft u mogelijk 7,5% voordeel op de totaalofferte.

Burenvoordeel tabel uwnieuwbouwwoning.nl

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Wilt u vooraf eerst zelf ervaren hoe de afbouw eruit komt te zien? Maak dan een afspraak voor onze showroom in Hoofddorp. Hier ziet u onze producten, kunt u inspiratie opdoen en wordt u geholpen door één van onze adviseurs.

Voor afspraken zijn we standaard geopend tot 17.00. Via de kalender op deze pagina maakt u eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs.

Wilt u liever in de avond een bezoek brengen aan onze showroom? Ook dat is mogelijk! In dat geval vragen we u telefonisch een afspraak te maken via: 0570 57 36 63.

Cas van Uwnieuwbouwwoning aan het werk
Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors