Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuw Larenstein in Deventer is wel een héél bijzonder bouwproject. Zo zijn er appartementen gemaakt in de voormalige landbouwschool ‘Larenstein’. Daarnaast zit een ander gedeelte van de woningen en appartementen in monumentale gebouwen in Deventer. Tot slot zijn er ook nieuwbouwwoningen gebouwd voor dit project.

Nieuw Larenstein bestaat uit ‘De Smederij’, ‘De School’, ‘Het Lokaal’, ‘Het Lab’ en ‘De Bieb’. De woningen van De Smederij, Het Lab en De Bieb zijn inmiddels verkocht. De woningen van De School zijn nog in de verkoop en de woningen van Het Lab zijn te huur. In welk gedeelte van Nieuw Larenstein u ook gaat wonen, u bent binnen no time in het centrum van Deventer. Ideaal dus!

Kunt u niet wachten om te verhuizen naar uw nieuw woning? Hartstikke begrijpelijk. Wij zouden u dan ook willen aanraden om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwe woonruimte. Er moet immers nog veel gebeuren voordat u daadwerkelijk kan intrekken in uw woning.

Afwerking woning Nieuw Larenstein

Na de oplevering van een woning is deze vaak nog niet ‘woonklaar’. Dit houdt in dat er nog van alles moet gebeuren op het gebied van vloer-, trap- en wandafwerking. Maakt u zich geen zorgen, u staat er niet alleen voor. Onze ervaren vakmannen zijn namelijk in staat om uw gehele woning af te werken. Wij bieden verschillende pakketten aan die u op onze website in kunt zien. Benieuwd naar uw investering? Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie op maat

 

 

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen