Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u een van de gloednieuwe koopwoningen gekocht in het nieuwe A in Arnhem? Gefeliciteerd! U gaat wonen in een prachtig gedeelte van de stad. Het nieuwe A is gelegen op een geweldige locatie. Je achtertuin grenst als het ware aan Stadsblokken-Meinerswijk, waardoor u dus altijd vlakbij de natuur bent. Daarnaast zitten alle voorzieningen op loop- en fietsafstand en zit het centrum van Arnhem om de hoek! Wat wilt u nog meer?

Afwerking woning het nieuwe A

Indien u een van de gelukkige kopers bent van een woning in het nieuwe A, dan zouden we u willen aanraden om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwbouwwoning. Er dient nog veel te gebeuren aan uw woning voordat deze bewoonbaar is. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Onze vakmannen kunnen uw gehele woning afwerken, zodat u hier geen omkijk naar heeft. Bovendien heeft u dan slechts één aanspreekpunt voor de gehele afwerking van uw woning; dat is wel zo overzichtelijk.

 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE             BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen