Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuwbouwproject Terra Silva

Wilt u ook wonen in de buurt van de prachtige groene omgeving van Ede in een nog mooiere nieuwbouwwoning? Nieuwbouwproject Terra Silva biedt 43 schitterende nieuwe woningen in het hart van Ede, direct aan het park. Het project bestaat uit verschillende nieuwbouwwoningen. Het biedt zowel twee-onder-eenkapwoningen, semibungalows als vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils dus vlakbij de prachtige natuur van de Hoge Veluwe!

Ziet u het al helemaal voor u, wonen in nieuwbouwproject Terra Silva? Vergeet dan niet dat u ook moet nadenken over de afwerking van de nieuwbouwwoning. Dit kunt u door allerlei verschillende partijen laten doen, maar wij kunnen dit u ook uit handen nemen. Wij hebben alle specialisten in huis, waardoor planning en afstemming tussen verschillende partijen door u zelf niet nodig is. Wij verzorgen de perfecte afwerking van uw nieuwbouwwoning van A tot Z.

Benieuwd naar de kosten?

Bent u benieuwd naar hoeveel zo’n perfecte afwerking van uw nieuwe woning ongeveer zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze site. Vul simpelweg in welke van onze diensten u denkt nodig te hebben en wij sturen u zo snel mogelijk een passende prijsindicatie toe.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog geen idee heeft hoe u uw nieuwbouwwoning wilt laten afwerken. Wij adviseren u dan om eens langs te komen in onze showroom. Na uw bezoek aan onze showroom heeft u zoveel nieuwe ideeën opgedaan dat u de perfecte afwerking voor uw nieuwe woning in Ede al helemaal voor u kunt zien. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.