Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u graag wonen in een prachtig nieuwbouwproject in Utrecht? Het project Leeuwesteyn realiseert maar liefst 1100 prachtige koopwoningen op steenworp afstand van een levendig park en een bruisend centrum. Dankzij een splinternieuw winkelcentrum in Leidsche Rijn heeft u alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Een interessante plek om te wonen voor iedere gezinssamenstelling!

Wanneer u van plan bent zo’n prachtige woning te kopen, staan wij graag voor u klaar om uw nieuwe woning te voorzien van een schitterende afwerking. Wij beschikken over jarenlange ervaring en de juiste deskundigheid om al uw plafonds, wanden, vloeren en trappen perfect af te werken. Bekijk onze diensten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

Complete afbouw door één partij

Doordat wij voor elke werkzaamheid onze eigen specialisten hebben, hoeft u geen rekening te houden met verschillende partijen. Wij ontzorgen u van de gehele afbouw van uw woning. Bekijk onze pakketten om een beeld te krijgen van onze aanbiedingen.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we uw droomhuis werkelijkheid maken. Kom ook eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.