Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In de gemeente Haarlemmermeer worden maar liefst 1000 nieuwbouwwoningen gerealiseerd in het woongebied dat Landgoed Wickevoort gaat heten. Het project is een herontwikkeling van De Cruquiushoeve. Naast alle nieuwe woningen wordt er veel rekening gehouden met recreatie en groen. Dankzij de goede balans tussen wonen en natuur valt er optimaal van de rust te genieten. Dat terwijl Amsterdam en Haarlem op een steenworp afstand liggen. Ideaal dus!

Heeft u al een woning in Landgoed Wickevoort gekocht, of bent u dat nog van plan? Dan moet u vervolgens goed nadenken over de afwerking van uw nieuwe woning. Veel mensen vinden het lastig om alle verschillende partijen te benaderen en de overeenstemming tussen alle werkzaamheden te vinden. Daarom verzorgen wij de complete afbouw van woningen. Bekijk onze diensten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Complete afbouw door één partij

Wij ontzorgen bewoners van de volledige afwerking van plafonds, muren, vloeren en trappen. Voor elke taak hebben wij onze specialisten, wiens taken op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en correcte levering van optimale kwaliteit. Bekijk onze pakketten om een beeld te krijgen van onze aanbiedingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan een offerte aan, of neem contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en de opties waar uw woning voor in aanmerking komt. Kom ook eens langs in onze showroom, om inspiratie op te doen voor uw woonpaleis.

Bereken hier uw prijsindicatie

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.