Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In de komende jaren wordt in Zaandstad het schitterende nieuwbouwproject Kreekrijk gerealiseerd. Dankzij het diverse aanbod aan woningen, is het project voor elke gezinssamenstelling aantrekkelijk. Daarnaast biedt de nabije omgeving alle benodigde voorzieningen. Binnen een straal van een kilometer bevindt zich een basisschool, kinderopvang, supermarkt en een winkelcentrum.

Complete afbouw door één partij

Zo prachtig als dergelijke nieuwbouwwoningen aan de buitenkant zijn, zo kaal en grauw zijn ze nog van binnen. Vloeren, muren en trappen zijn nog niet afgewerkt en dat moet u als nieuwe bewoner allemaal zelf regelen. Gelukkig kunnen wij met onze deskundigheid u ontzorgen bij de gehele afwerking van uw nieuwbouwwoning. We hebben specialisten in huis voor de afwerking van plafonds, muren, vloeren en trappen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze pakketten eens. Vraag een offerte aan voor uw woning, of neem contact op voor een afspraak. Wij gaan graag met u om de tafel om alle mogelijkheden van uw woning te bespreken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij samen met u alle opties doornemen. Ook in onze showroom bent u altijd van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning.

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.