Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuwbouwproject Kade Zuid

Bent u op zoek naar een schitterende nieuwbouwwoning in Zutphen? Bekijk dan eens de 150 luxe woningen van nieuwbouwplan Kade Zuid. Dit nieuwbouwproject ligt op een prachtige locatie, tussen de IJssel en het Koelhuis. Hier kunt u heerlijk ontspannen wonen in een koopappartement op steenworp afstand van het bruisende centrum van Zutphen. Kade Zuid bestaat uit 150 gevarieerde luxe koopappartementen. De grootte van de woningen varieert tussen circa 80m2 en 200 m2. 

Lijkt het wonen op zo’n prachtige locatie als Kade Zuid u wat? Dan zult u ook moeten nadenken over de afwerking van uw nieuwbouwwoning. Een kale betonnen vloer en muur die nog niet netjes zijn afgewerkt wilt u natuurlijk niet elke dag aanzien. Laat daarom uw vloeren, plafond en muren perfect afwerken door uwnieuwbouwwoning.nl. Een professionele afwerking waarvan u nog vele jaren kunt genieten. Dat wilt u toch ook in uw nieuwe woning?

Gehele afbouw door één partij

Wij beschikken voor alle werkzaamheden over de juiste specialisten. Doordat wij alle expertise in huis hebben hoeft u dus niet met verschillende partijen te overleggen en te plannen. De volledige planning en afwerking van uw nieuwe woning in Zutphen kunnen wij dus geheel uit handen nemen. Bekijk hier al onze diensten.

Benieuwd naar de kosten van een professionele afwerking van uw nieuwbouwwoning? Vraag dan gerust en geheel vrijblijvend een offerte aan. Neem voor de specifieke mogelijkheden van uw woning in Zutphen contact met ons op. Nog zoekende naar wat u eigenlijk wilt? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren door schitterende voorbeelden.

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.