Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In Vleuten komen binnenkort schitterende woningen beschikbaar in het nieuwbouwproject Haarzicht. Bij dit project worden woningen gebouwd in een gebied met lage woningdichtheid en waar veel aandacht is voor het landelijke karakter. Er is daarom ook veel groen te vinden, zoals brede grasbermen met bomen. Daarnaast zijn alle nodige voorzieningen, zoals een basisschool, busstation, supermarkt en kinderdagopvang binnen handbereik. Voor de liefhebber is er ook een golfbaan te vinden in de nabije omgeving.

Wij verzorgen de complete afbouw van uw woning binnen het project Haarzicht

Wanneer u een nieuwbouwwoning in Haarzicht koopt, krijgt u geen volledig afgewerkte woning opgeleverd. Eerst zult u nog vloeren, trappen en muren moeten voorzien van de juiste afwerking. U kunt ervoor om zelf verschillende bedrijven te zoeken om de losse klussen voor u uit te voeren. Dit brengt vaak extra zorgen mee, zoals de communicatie met alle partijen en het afstemmen van de afwerkingen van die partijen onderling.

Een makkelijkere optie is om voor uwnieuwbouwwoning.nl te kiezen. Wij zorgen ervoor dat de afwerkingen voor uw woning in het nieuwbouwproject Haarzicht van A tot Z wordt uitgevoerd. Bij ons heeft u maar één aanspreekpunt waardoor u altijd de juiste persoon weet te vinden en altijd op de hoogte bent van het proces. Dankzij een strakke planning en een perfecte afwerking van uw woning, kunt u zo snel mogelijk uw nieuwe woning betrekken en om er heerlijk van te genieten.

Wij maken in het proces alleen gebruik van topkwaliteit producten zoals Sigma Coatings, Vivafloors en UniPro. Met deze producten en de jarenlange ervaring van onze specialisten garanderen wij u de optimale afwerking van uw nieuwe woning.

Wanneer u de afwerkingen van uw nieuwbouwwoning in het project Haarzicht door ons laat uitvoeren, bent u verzekerd van een aangename prijs. Neem een kijkje bij onze pakketten met verschillende soorten afwerkingen en maak de keuze die u het beste past.

Bent u benieuwd naar de kosten?

Wilt u graag weten welk prijskaartje er hangt aan de complete afwerking van uw nieuwe woning? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag met de afwerking van uw nieuwbouwwoning in project Haarzicht.

Bereken hier uw prijsindicatie

 

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.