Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In de gemeente Haarlemmermeer is men bezig een prachtig woongebied te herontwikkelen in de Cruquiushoeve. Het gebied, straks genaamd Landgoed Wickevoort, zal bestaan uit een briljante balans tussen recreatie, natuur en wonen. Er worden maar liefst 1000 nieuwbouwwoningen gerealiseerd die gepaard zullen gaan met schitterend groen. Zo wordt er een heerlijk paradijs gecreëerd op een steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem en de zee.

Bent u van plan om uzelf in het schitterende nieuwbouwproject de Cruquiushoeve te vestigen? Er komt dan een hoop kijken bij de afwerking van de woning. Gelukkig voor u, bieden wij een volledige afwerking van topkwaliteit aan. Wij verzorgen de afbouw van uw plafonds, muren, vloeren en trappen. Het is daardoor niet meer nodig om met verschillende partijen in zee te gaan en ze op elkaar af te stemmen. Bekijk onze diensten of vraag gratis een prijsindicatie aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

Wij verzorgen de complete afbouw van uw woning binnen het project De Cruquiushoeve

Wij hebben voor elke klus onze specialisten en zorgen dat alle werkzaamheden op elkaar afgestemd zijn. We bieden daarvoor verschillende pakketten aan. Wij ontzorgen u graag van de gehele afwerking van A tot Z.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwe woning in de Cruquiushoeve. Ook bent u van harte welkom om langs te komen in onze showroom. We kijken uit naar een prachtige samenwerking en een geweldig eindresultaat.

 

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.