Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In de prachtige omgeving van de Bloemendalerpolder tussen Muiden en Weesp wordt gewerkt aan een nieuwbouwproject met 2750 koopwoningen. In het nieuwbouwproject wordt veel rekening gehouden met recreatie en natuur. Zo wordt slechts een derde van het oppervlak van het project bebouwd; tweederde van het projectoppervlak zal uit groen bestaan. En dat onder de rook van steden als Amsterdam en Hilversum!

Als u van plan bent een woning in het nieuwbouwproject te kopen, dan kunnen wij de afwerking van uw woning volledig in handen nemen. Wij verzorgen zowel de afbouw van de plafonds en muren, als van vloeren en trappen. Dit voorkomt dat u verschillende bedrijven in de arm moet nemen. Bekijk onze diensten of vraag een prijsindicatie aan.

Bereken hier uw prijsindicatie

Wij verzorgen de complete afbouw van uw woning binnen het project Bloemendalerpolder Weesp

Met onze vakmanschap en deskundigheid bent u verzekerd van een topkwaliteit afwerking. Wij stemmen al onze werkzaamheden op elkaar af, waardoor wij een strak tijdschema kunnen hanteren, zodat onze specialisten in een zo kort mogelijk tijdsbestek een zo perfect resultaat leveren.

Door te werken met topproducten als Sigma Coatings, Vivafloors en UniPro, garanderen wij enkel de beste kwaliteit voor uw woning. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van uw woning in de Bloemendalerpolder. U bent ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.