Nieuwbouw Utrecht

Heeft u onlangs een woning gekocht in een nieuwbouwproject in Utrecht? Of heeft u hier een prachtige woning op het oog? Dan bent u bij Uwnieuwbouwwoning.nl aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk de volledige afbouw van Nieuwbouw Utrecht verzorgen. Van informeren over de verschillende mogelijkheden tot adviseren bij het maken van een keuze.

Bovendien hebben wij specialisten in huis die uw keuzes ook direct kunnen uitvoeren! Denk hierbij aan het afwerken van de wanden, het leggen van vloeren, en het afwerken van de trap(pen). Kortom, Uwnieuwbouwwoning.nl biedt u het complete pakket voor de afbouw van uw nieuwbouwwoning in Utrecht!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is de afbouw van een nieuwbouwwoning in Utrecht?

Dat is simpel! In principe gaat dit om de volledige afwerking van een woning. Toch zullen we nog even kort uitleggen wat afbouw precies betekent. Wanneer een gebouw wind- en waterdicht is, vindt vervolgens de afbouw plaats.

Tijdens deze fase wordt een woning afgewerkt en kunnen de wanden, vloeren, trappen en verlichting worden aangebracht. Ook kan het schilderwerk en/of stucwerk in deze fase worden gedaan. Eigenlijk gaat het dus om het klaarmaken van uw woning voordat u deze kan gaan inrichten en bewonen!

De diensten van Uwnieuwbouwwoning.nl

Zoals eerder benoemd, kunnen wij iedere afwerking van nieuwbouw in Utrecht onder handen nemen. Zo zet u ons in voor uw vloerafwerking, wandafwerking of trapafwerking.

Vloerafwerking

Een andere zeer belangrijke keuze is de vloer. Onze collectie vloeren bestaat uit PVC vloeren en gietvloeren. De vraag is dan ook; gaat u voor een PVC vloer die bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is of kiest u voor een naadloze, strakke afwerking door middel van een gietvloer?

Heeft u nog geen idee? Bekijk dan de vloerafwerking pagina eens voor meer informatie en een overzicht van de verschillende vloeren!

nieuwbouw utrecht
nieuwbouw behangen

Wandafwerking

Het afwerken van de wanden bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Alleen is er tegenwoordig zoveel mogelijk, dat wij begrijpen dat het lastig is een keuze te maken. Daarom lichten wij graag de verschillende mogelijkheden toe!

De basis begint eigenlijk bij de vraag: wilt u de wanden laten stucen, behangen of beide? Daarnaast dient u keuzes te maken over het type stucwerk en het soort behang. Meer informatie hierover leest u op de wandafwerking pagina!

Trapafwerking

Last but not least kunt u ook bij ons terecht voor de afwerking van uw trap(pen). De trapafwerking is zeer belangrijk. Een trap is immers iets wat dagelijks veel wordt gebruikt. Hierdoor moet deze goed afgewerkt zijn en is het van belang dat de trap van goede kwaliteit is. Wij helpen u graag op weg met het maken van een keuze!

nieuwbouw utrecht

Wat gebeurt er na de afbouw?

Na de afbouw volgt de oplevering. Samen met de aannemer loopt u de woning door om alles te controleren of alles goed is afgewerkt. Wanneer alles naar wens is, krijgt u de sleutels en heeft u uw nieuwbouw in Utrecht.

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!
  Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

  Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

  In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

   Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

   Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

    

   Prijsindicatie ontvangen