Nieuwbouw Utrecht

Heeft u onlangs een woning gekocht in een nieuwbouwproject in Utrecht? Of heeft u hier een prachtige woning op het oog? Dan bent u bij Uwnieuwbouwwoning.nl aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk de volledige afbouw van Nieuwbouw Utrecht verzorgen. Van informeren over de verschillende mogelijkheden tot adviseren bij het maken van een keuze. Bovendien hebben wij specialisten in huis die uw keuzes ook direct kunnen uitvoeren! Denk hierbij aan het afwerken van de wanden, het leggen van vloeren, en het afwerken van de trap(pen). Kortom, Uwnieuwbouwwoning.nl biedt u het complete pakket voor de afbouw van uw nieuwbouwwoning in Utrecht!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Welke woningtype heeft u?

 • Binnen 1 minuut aangevraagd
 • 100% voor u op maat
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is de afbouw van een nieuwbouwwoning?

Dat is simpel! In principe gaat dit om de volledige afwerking van een woning. Toch zullen we nog even kort uitleggen wat afbouw precies betekent. Wanneer een gebouw wind- en waterdicht is, vindt vervolgens de afbouw plaats. Tijdens deze fase wordt een woning afgewerkt en kunnen de wanden, vloeren, trappen en verlichting worden aangebracht. Ook kan het schilderwerk en/of stucwerk in deze fase worden gedaan. Eigenlijk gaat het dus om het klaarmaken van uw woning voordat u deze kan gaan inrichten en bewonen!

Van wandafwerking tot trapafwerking

Zoals we eerder al zeiden, kunnen wij iedere afwerking van nieuwbouw in Utrecht onder handen nemen.

Wandafwerking

Het afwerken van de wanden bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Echter is er tegenwoordig zoveel mogelijk, dat wij begrijpen dat het lastig is een keuze te maken. Daarom lichten wij graag de verschillende mogelijkheden toe! De basis begint eigenlijk bij de vraag: wilt u de wanden laten stucen, behangen of beide? Daarnaast dient u keuzes te maken over het type stucwerk en het soort behang. Meer informatie hierover leest u op de wandafwerking pagina!

Vloerafwerking

Een andere zeer belangrijke keuze is de vloer. Onze collectie vloeren bestaat uit PVC vloeren en gietvloeren. De vraag is dan ook; gaat u voor een PVC vloer die bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is of kiest u voor een naadloze, strakke afwerking door middel van een gietvloer? Heeft u nog geen idee? Bekijk dan de vloerafwerking pagina eens voor meer informatie en een overzicht van de verschillende vloeren!

Trapafwerking

Last but not least kunt u ook bij ons terecht voor de afwerking van uw trap(pen). De trapafwerking is zeer belangrijk. Een trap is immers iets wat dagelijks veel wordt gebruikt. Hierdoor moet deze goed afgewerkt zijn en is het van belang dat de trap van goede kwaliteit is. Wij helpen u graag op weg met het maken van een keuze!

Kom langs in onze showroom of neem contact op!

Wilt u de verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw nieuwbouwwoning in Utrecht liever in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom! U kunt uw vragen uiteraard ook stellen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u al een beter beeld gekregen bij uw wensen voor de woning? Dan kunt u ook direct een prijsindicatie aanvragen om inzicht te krijgen in de kosten!

Showroom afspraak

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwnieuwbouwwoning

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors