Nieuwbouw Deventer

Heeft u een nieuwbouwwoning op het oog in een nieuwbouwproject in Deventer? Of bent u onlangs de trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning geworden? Dan bent u bij Uwnieuwbouwwoning.nl aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning verzorgen. Van het stucen van wanden tot het leggen van vloeren. Lees meer over de mogelijkheden van het afwerken van nieuwbouw in Deventer

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Over Uwnieuwbouwwoning.nl 

Kwaliteit en vakmanschap, dat staat centraal bij Uwnieuwbouwwoning.nl. Wij hebben specialisten in huis die jarenlange ervaring hebben. Hierdoor kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden en uw keuzes ook direct uitvoeren! En dat allemaal door slechts één partij, wat ervoor zorgt dat u één duidelijke planning krijgt en gedurende het gehele project één aanspreekpunt heeft. Bovendien werken wij alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro

Nieuwbouwwoning financieren

Verschillende diensten 

Onze specialisten kunnen iedere afwerking van nieuwbouw in Deventer onder handen nemen! 

Wandafwerking

Er is tegenwoordig zo veel mogelijk voor de afwerkingen van uw wanden, dat wij begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet ziet! Gelukkig kunnen wij u adviseren over de verschillende soorten wandafwerking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw muren te stucen, zodat de oneffenheden verwijderd worden waardoor u vervolgens behang kunt aanbrengen op de muren of de muren kunt sauzen. Ook voor het laten behangen van uw wanden staan wij voor u klaar. Op onze wandafwerking pagina vindt u meer informatie! 

Vloerafwerking 

Een andere belangrijke keuze is de vloer. Dit heeft een grote impact op de uitstraling van uw woning. Kiest u voor een naadloze, strakke afwerking door middel van een gietvloer? Of gaat u voor een PVC vloer die bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is? Lees meer over vloerafwerking!  

Trapafwerking 

Tot slot is de afwerking van de trap zeer belangrijk. Een trap is immers iets wat dagelijks vaak wordt gebruikt. Wanneer u voor trapafwerking van Uwnieuwbouwwoning.nl kiest, garanderen wij u dat deze van goede kwaliteit is. U heeft bij ons de keuze uit PVC trapafwerking en lakverf trapafwerking. 

Maak een afspraak of neem contact op! 

Wij kunnen u uiteraard adviseren over de verschillende mogelijkheden, maar u kunt deze ook zelf komen bewonderen in onze showroom! Maak een afspraak en kom langs. Heeft u al een idee over de afwerkingen die u wilt toepassen in uw nieuwbouwwoning? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op! 

Contact opnemen

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!
  Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

  Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

  In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen