Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u recentelijk verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Dan raden wij u aan om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwe woning. De afwerking van uw wanden is hiervan een onderdeel. Weet u al wat voor wandafwerking u zou willen in uw woning? Zoals u wellicht wel weet zijn er verschillende mogelijkheden, zoals het laten stucen of het laten behangen van uw wanden. Indien u uw muren wilt laten stuken verwijzen we u graag naar Uwstukadoors.nl. Wilt u uw wanden laten behangen? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden.

Muren behangen

Als u uw muren wilt laten behangen, zouden we u gezien de velen voordelen willen aanraden om te kiezen voor glasvezel- of glasvliesbehang. Glasvezelbehang is behang met structuur. Het behang is te verkrijgen in verschillende varianten van een fijne tot een grove structuur. Glasvliesbehang, ook wel renovliesbehang, is de gladde tegenhanger van glasvezelbehang. Het resultaat van glasvliesbehang is vrijwel niet te onderscheiden van een gestucte muur.

Onze glasvezelbehangers werken met 220 grams behang. Bovendien leent zowel glasvezel- als glasvliesbehang zich uitstekend om geverfd te worden. Hiervoor worden de hoogwaardige verfsystemen van SPS en Sigma Coatings ingezet. Weet u nu al dat u uw wanden wilt laten verven, maar twijfelt u nog over de kleur? Klik dan hier om inspiratie op te doen.

Kosten afwerking

Wandafwerking is slechts één onderdeel van wat er allemaal moet gebeuren aan uw nieuwe woning. Naast uw wanden dienen immers ook uw trappen en vloeren afgewerkt te worden voordat uw woning bewoonbaar is. Gelukkig kunnen wij, van Uwnieuwbouwwoning.nl, de gehele afwerking van uw woning verzorgen. Wij bieden verschillende pakketten aan voor de afwerking van uw woning: een totaalpakket, een combopakket en een basispakket. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze prijsindicatietool.

Mocht u nog vragen hebben over glasvezel- of glasvliesbehang, of over iets anders op het gebied van afwerking, dan horen we dat graag.

Gepubliceerd op 12-08-2019

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.