Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuw Larenstein in Deventer is wel een héél bijzonder bouwproject. Zo zijn er appartementen gemaakt in de voormalige landbouwschool ‘Larenstein’. Daarnaast zit een ander gedeelte van de woningen en appartementen in monumentale gebouwen in Deventer. Tot slot zijn er ook nieuwbouwwoningen gebouwd voor dit project.

Nieuw Larenstein bestaat uit ‘De Smederij’, ‘De School’, ‘Het Lokaal’, ‘Het Lab’ en ‘De Bieb’. De woningen van De Smederij, Het Lab en De Bieb zijn inmiddels verkocht. De woningen van De School zijn nog in de verkoop en de woningen van Het Lab zijn te huur. In welk gedeelte van Nieuw Larenstein u ook gaat wonen, u bent binnen no time in het centrum van Deventer. Ideaal dus!

Kunt u niet wachten om te verhuizen naar uw nieuw woning? Hartstikke begrijpelijk. Wij zouden u dan ook willen aanraden om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwe woonruimte. Er moet immers nog veel gebeuren voordat u daadwerkelijk kan intrekken in uw woning.

Afwerking woning Nieuw Larenstein

Na de oplevering van een woning is deze vaak nog niet ‘woonklaar’. Dit houdt in dat er nog van alles moet gebeuren op het gebied van vloer-, trap- en wandafwerking. Maakt u zich geen zorgen, u staat er niet alleen voor. Onze ervaren vakmannen zijn namelijk in staat om uw gehele woning af te werken. Wij bieden verschillende pakketten aan die u op onze website in kunt zien. Benieuwd naar uw investering? Ontvang vrijblijvend een prijsindicatie op maat

 

 

 

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.