Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het afwerken van uw muren is vooral van belang bij een nieuwbouwwoning. De afwerking zorgt er namelijk voor dat uw muren minder kwetsbaar zijn en strak ogen. Heeft u een recentelijk een nieuwbouwwoning gekocht en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met het afwerken van uw muren? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want wij kunnen u daarbij helpen.

Wij zouden u willen adviseren om niet zelf aan de slag te gaan met de afwerking van uw muren. U kunt dit het best overlaten aan een bedrijf dat hier ervaring mee heeft. Op die manier bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Bovendien ontvangt u bij ons altijd garantie op alle wandafwerkingen, zodat u verzekerd bent van een perfect afgewerkte muur die nog jaren mooi zal blijven. Niet alleen voor het afwerken van uw muren bent u bij ons op het juiste adres, ook de overige afwerking van uw nieuwbouwwoning kunnen onze vakmannen op zich nemen.

Volledige afwerking nieuwbouwwoning

Naast de afwerking van uw muren, kunnen wij de volledige afwerking van uw nieuwbouwwoning op ons nemen. U kunt hierbij denken aan de afwerking van uw plafonds, vloeren en trappen. Wilt u slechts een gedeelte hiervan laten afwerken door ons? Dat kan ook. Wij bieden verschillende pakketten aan, zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij u past.

Bent u geïnteresseerd om uw muren, of wellicht uw gehele woning, door ons af te laten werken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Ook voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.