Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Mitchell is een bekend gezicht bij Uwnieuwbouwwoning, maar ook in Deventer. In dit blog vertelt hij meer over zijn werkzaamheden bij ons, dingen die opvallen en waar hij energie van krijgt. Benieuwd hoe Mitchell u kan helpen? Neem dan contact met ons op of bezoek Mitchell in de showroom

Header voor sausklaar maken van nieuwbouw

Na zijn afstudeerstage bij Uwnieuwbouwwoning, is Mitchell verder in het vak gerold. Voorheen was hij lang werkzaam als teamleider bij een grote supermarkt. Hier kwam hij erachter dat klantcontact een van de punten is die hij erg leuk vindt. 

Bij Uwnieuwbouwwoning…”bevalt het mij vanaf dag één al erg goed! Ik zocht naar een plek waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen en waar het klantcontact erg hoog ligt. Bij Uwnieuwbouwwoning heb ik echt mijn plek hierin gevonden en zit dan ook als gegoten in mijn huidige functie.”

“Naast het verkopen en het klantcontact, ben ik ook verantwoordelijk voor de planning en gang van zaken op het kantoor. Ik ben dus eigenlijk echt de duizendpoot van onze organisatie. Dit was eerder wel een uitdaging om te combineren, maar door de uitbreiding van ons huidige team heb ik meer tijd om het contact met klanten te onderhouden. Dat is toch wel iets waar ik mijn ei in kwijt kan.”

Ons doel…”is altijd om tevreden klanten te hebben. Hierbij adviseren wij over de moeilijke zaken die in de bouwwereld voorkomen. Door het adviseren kan niet alleen de klant, maar ook wij, goed voorbereid de fase doorgaan.”

“Om dit doel nog verder te verbeteren zijn wij intern veel bezig met nieuwe concepten om de klant nog beter te kunnen adviseren over het project en keuzes die zij kunnen maken. Hierdoor hopen wij dat wij de klant nog beter van informatie kunnen voorzien dan dat wij voorheen konden.”

Ik ben trots op…”onze showroomdagen. Dit vind ik echt heerlijk om te doen. Het is vaak erg druk op deze dagen, maar het contact met de klanten en hen te kunnen voorzien van informatie en advies over producten vind ik erg leuk! Het is fijn dit met ons team te kunnen doen. Er komt ook veel waardering terug vanuit de klanten wanneer zij met de benodigde informatie de deur uit gaan.”

“Natuurlijk is het in de huidige tijd lastiger, maar ik ben erg blij dat wij, met gepaste maatregelen, toch de persoonlijke service door kunnen laten gaan.”

De sfeer in het team…”zou ik omschrijven als erg goed en gezellig. Wij zijn erg direct naar elkaar en de communicatie onderling is dan ook erg goed, we weten wat we aan elkaar hebben. Geen dag is bij ons hetzelfde en er zijn elke keer weer nieuwe uitdagingen. Soms zijn er namelijk wat hectische dagen tussendoor, maar dat maakt het juist erg leuk en houdt iedereen scherp. Wij zijn als team dan ook echte aanpakkers en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wanneer er dan een succes is, vieren wij dit ook met het hele team.”

Sandra en Mitchell aan het werk bij Uwnieuwbouwwoning

Ontspanning vind ik in…”mijn voetbal en het volgen van sportevenementen. Maar, een rustig avondje op de bank met een dekentje, daar draai ik ook zeker mijn hand niet voor om. Zo kan ik mij goed opladen om de volgende dag weer vol enthousiasme voor onze klanten klaar te staan!”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of  bereken online uw prijsindicatie.

“Natuurlijk is het in de huidige tijd lastiger, maar ik ben erg blij dat wij, met gepaste maatregelen, toch de persoonlijke service door kunnen laten gaan.”

Gepubliceerd op 03-11-2020

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.