Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Vaak komen er veel kosten kijken bij het aanschaffen van een nieuwbouwhuis. Naast de aanschaf van uw nieuwbouwhuis zal er namelijk ook nog van alles moeten gebeuren wat betreft afwerking. Wij, van Uwnieuwbouwwoning.nl, kunnen u daarbij helpen. Wij zijn een moederbedrijf bestaande uit vier organisaties die allen gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied omtrent de afwerking van nieuwbouwwoningen. Gezien de jarenlange ervaring van de medewerkers, kunt u rekenen op een kwalitatief goede afwerking van uw nieuwbouwwoning. Dit voorkomt dat uw woning binnen enkele jaren haar uitstraling verliest!

Afwerking

De vier bedrijven waar wij mee samenwerken zijn: uwglasvezelbehanger.nl, uwpvcvloerenlegger.nl, uwtrapafwerking.nl en uwstukadoors.nl. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het afwerken van plafonds, wanden, vloeren en trappen. Zij zijn dus uitermate geschikt om uw nieuwbouwwoning af te werken.

Wanneer u ervoor kiest om samen te werken met ons, heeft u het voordeel dat u één aanspreekpunt heeft voor de gehele afwerking van uw nieuwbouwhuis. Dat is wel zo overzichtelijk!

Via onze website heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een prijsindicatie aan te vragen. Na het aanvragen een prijsindicatie zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen. Dit doen wij altijd binnen 24 uur.

BEREKEN HIER UW PRIJSINDICATIE

 

Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw nieuwbouwhuis kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat is onder andere mogelijk via ons online contactformulier, maar ook per e-mail of telefonisch op het nummer +31 (0)570 57 36 63. Wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.