Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning is een juiste uitkomst voor niet-klussers. Susan en Jasper twijfelden daarom geen moment toen hun droomwoning via een nieuwbouwproject op hun pad kwam. Daarbij waren deze Zwollenaren op zoek naar iets nieuws, dus een nieuwbouwwoning was een erg goede optie. “Toen wij dit project en de woningen zagen, waren wij vrijwel direct verkocht. De buurt is vrij rustig, je kunt vrijuit kijken en een plas is dichtbij. Hierdoor schreven wij ons dan ook direct in. Jasper en ik hadden erg geluk met de woning, omdat er momenteel weinig te krijgen is op de woningmarkt,” vertelt Susan.

   

De afwerkfase van een woning is een tijd waarin veel beslissingen gemaakt moeten worden, om zo te garanderen dat uw woning ook echt een plek wordt waar u zich thuis voelt. Susan vertelt hierover: “Bij een nieuwbouwwoning is het fijn dat je kunt kiezen hoe jouw woning eruit komt te zien, maar dit geeft natuurlijk ook veel twijfels mee. In het begin switch je nog veel tussen bepaalde punten. Dan is het wel zo fijn dat je zo nu en dan wel geadviseerd wordt en dat je de afwerking bij één partij neer kan leggen.

 Klantcase Susan en Jasper bank  Close up plant Susan & Jasper

Juist dit laatste heeft hen overtuigd om de volledige afwerking bij Uwnieuwbouwwoning neer te leggen. “Je hebt natuurlijk wel ruim de tijd om alles te plannen. Via verschillende positieve reviews van de service en aanraders van anderen belandden wij op de website van Uwnieuwbouwwoning. Vrijwel kort hierna zochten Jasper en ik telefonisch contact met Mitchell. Hij gaf ons advies over dingen waar wij nog niet eerder aan gedacht hadden. Vrij snel hierna koppelde Mitchell ook alles terug per mail, wat ik als erg positief ervaarde. Door dit contact, de snelle reacties en de mogelijkheid om vrijwel alles bij één partij neer te leggen, zijn wij positief verrast. De keuze voor deze partij was daarom snel gemaakt,” licht Susan toe.

Specifieke ideeën van de klant bespreken wij op afspraak in de showroom van Uwnieuwbouwwoning. Op deze manier heeft de klant een goed beeld van wat hij/zij kan verwachten, hoe de producten er in bepaald licht uitziet en krijgen zij advies over hetgeen dat mogelijk is in de nieuwe woning. Susan ervaarde deze afspraak als erg positief: “Het was erg fijn om dit persoonlijke contact te hebben. In de showroom kregen wij pas echt een beeld van wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk hadden wij al wel een idee van hoe/wat Jasper en ik wilden in de woning. Maar het advies in de showroom waardeerden wij enorm. Daarnaast is het ook erg fijn dat je de mogelijkheid krijgt om extra opties te bespreken en dit later nogmaals goed door te denken. Daarbij zijn zij erg transparant in de communicatie, waarbij zij ons ook nog eens ontzorgen. Een win-win dus!”

Woonkamer Susan en Jasper  Close up lamp Susan en Jasper

Susan had veel baat bij het feit dat zij op de hoogte waren van de voortgang en eventuele tegenslagen. “Mitchell hield ons constant up-to-date. In het begin liepen zij in eerste instantie wel iets uit qua planning, maar hij verzekerde ons ervan dat de einddatum hetzelfde zou blijven. Dit maakte zij ook zeker waar en hielden ons goed op de hoogte, mocht het wel veranderen.” Naast het op de hoogte houden van de voortgang, is het natuurlijk ook fijn wanneer er geluisterd wordt naar uw wensen en eventuele bedenkingen tijdens de afwerking. Susan deelt: “Mitchell nam ook tussentijds contact met ons op om de planning door te spreken en onze meningen te vragen. Daarnaast konden wij hem ook altijd bellen voor vragen of punten en dit maakt de samenwerking met Uwnieuwbouwwoning erg prettig.”

En over het eindresultaat van de afwerking? Daar zijn Susan en Jasper erg over te spreken! “De mannen die in ons huis werkten, waren echt harde werkers. Dat merkten wij echt aan alles. Daarnaast konden wij ook goed met hen overleggen tijdens de werkzaamheden. Hierdoor konden de mannen sneller dingen oppakken. Al met al zijn zij erg transparant en het werk dat zij uitvoerden ziet er echt strak en kwalitatief goed uit. Wij zijn er helemaal blij mee!”

Zolderplaat afwerking Susan en Jasper  Wandafwerking hoek Susan en Freek

Over de service en ervaring van Unieuwbouwwoning vertelt Susan erg enthousiast: “Als ik zie hoeveel stress deze samenwerking voor ons wegnam, dan ben ik erg blij dat wij de keuze maakten om voor Uwnieuwbouwwoning te gaan. Het ontzorgde ons heel erg en scheelde ons uiteindelijk veel werk. Het persoonlijke contact onderscheidt ze van de rest. Je kunt gelijk bellen en krijgt ook direct antwoord op de vragen die jij op dat moment hebt. Naast dit alles maakt Uwnieuwbouwwoning de afspraken waar en leveren zij echt kwalitatief goed werk af. Al met al hebben wij dus een erg goede ervaring!”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of bereken direct uw prijsindicatie!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE       BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gepubliceerd op 02-07-2021

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen