Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wanneer uw nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk in wonen. Vaak heeft u al een goed beeld van hoe uw woning eruit moet komen te zien. Maar, u wilt natuurlijk wel een mooie, strakke, toekomstgerichte afwerking van uw woning. Dit was ook het geval voor Robbin en Bonny. Zij wonen nu één jaar in hun nieuwe woning in Steenbrugge, Deventer. “Deze kavel en wijk sprak ons erg aan doordat dit een energie neutrale wijk is, een mooie ligging heeft en wij aan het park wonen.” vertelt Robbin. Bonny vertelt verder: “Daarnaast is dit ook een erg goede en leuke wijk voor de kinderen, aangezien er meer verjonging en te spelen is dan in onze oude wijk. Ook is het fijn dat wij de nieuwbouwwoning zelf kunnen indelen, inrichten en strak afwerken op de manier zoals wij dat willen.” Om de woning af te werken op de manier zoals zij dat wilden, werd Uwnieuwbouwwoning ingeschakeld.

Zodra uw nieuwe woning opgeleverd wordt begint de afwerkfase. Tijdens deze fase moet u vaak veel beslissingen nemen die van belang zijn voor het toekomstbeeld van uw woning. Zo kunt u beslissen de afwerking uit te laten voeren door de aannemer zelf, of door een andere externe partij. “Zo hebben wij uiteindelijk ervoor gekozen de afwerking van ons huis uit te laten voeren door Uwnieuwbouwwoning.” vertelt Bonny. Robbin voegt hieraan toe: “Wij kenden hen al doordat zij eerder een klus in ons oude huis hebben uitgevoerd. Hier hebben zij kwalitatief werk geleverd, waardoor onze keuze al snel op dezelfde partij viel.”

klantcase over de afwerking van uwieuwbouwwoning Review woningafwerking Uwnieuwbouwwoning

Voordat de afwerking van de nieuwbouwwoning daadwerkelijk van start kan gaan, is het van belang dat de juiste keuzes gemaakt worden omtrent de kleuren, het behang, het materiaal en eventuele patronen. “Wij gingen om tafel met de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning. Tijdens dit gesprek kwamen verschillendepunten aan bod waar de adviseur ons veel over kon vertellen. Het advies wat hierin werd gegeven heeft ons erg geholpen bij de keuzes omtrent de afwerking van ons huis.” vertelt Bonny.

Tijdens de afwerking van het huis zijn Robbin en Bonny goed op de hoogte gehouden over de voortgang en planning. Zo kon er snel ingespeeld worden op eventuele vragen en/of problemen die zich tijdens het proces voordeden. Deze communicatie werd als prettig ervaren. “Wij werden goed op de hoogte gehouden over de planning. Je bent natuurlijk ook veel zelf aanwezig op locatie, dan zie je ook wat er gebeurt. Maar, zo konden wij ook tijdens de werkzaamheden onze mening geven over hetgeen wat was uitgevoerd, zodat de vakmannen nog eventuele aanpassingen konden doen.” Robbin voegt hieraan toe: “Er kan natuurlijk altijd iets misgaan tijdens een verbouwing of afwerking, het gaat er uiteindelijk om hoe dit opgelost wordt. Nu waren wij eigenlijk heel erg tevreden over hetgeen wat zij afgeleverd hadden, dus er hoefde weinig tot niets opgelost te worden!”

Benieuwd waarom Bonny & Robin tevreden waren? Kijk dan de onderstaande video.

“Wij waren erg tevreden over het eindresultaat. De afwerking was echt heel strak en mooi gedaan! Nu dat we ook daadwerkelijk al één jaar in het huis wonen, kan ik niets anders zeggen dat ik erg tevreden ben met het eindresultaat.”  vertelt Bonny. Robbin vertelt verder: “Ja, ik sluit mij hierbij aan. Ik zal het ook zeker aanraden aan mensen om mij heen, omdat ik hen een mooi en strak afgewerkt huis gun! Als ik mijn tevredenheid dan ook in een cijfer zouden moeten uitdrukken, dan zal ik Uwnieuwbouwwoning een 9 geven. Erg tevreden, met hier en daar ruimte voor verbetering.

Bent u benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom!

 

Gepubliceerd op 09-12-2019

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen