Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u al toe aan de volgende stap; de inrichting van uw nieuwbouwhuis? Na de oplevering van uw nieuwe woning kunt u waarschijnlijk niet wachten om uw nieuwe huis in te richten. Voordat u gaat nadenken over de inrichting van uw woning, dient er echter nog veel te gebeuren aan uw woning. Na de oplevering is een nieuwbouwhuis immers nog niet bewoonbaar. De woning dient namelijk eerst volledig afgewerkt te worden.

Afwerking nieuwbouw

Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij de afwerking van uw nieuwbouwwoning? De voornaamste dingen die moeten gebeuren, zijn de afwerking van uw wanden, vloeren en trappen. Gelukkig kunnen onze vakmannen u helpen bij de gehele afwerking van uw woning. Op die manier heeft u maar één aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk, toch?

Bereken eenvoudig de kosten

Bent u benieuwd naar de kosten die de afwerking van uw nieuwbouwhuis met zich mee zal brengen? Via onze prijsindicatietool kunt u een offerte aanvragen die binnen enkele minuten naar u gemaild zal worden. Zo weet u dus gelijk waar u aan toe bent. Voor vragen over de afwerking van uw woning kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

ONTVANG UW PRIJSINDICATIE

Gepubliceerd op 11-06-2019

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.