Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het laten bouwen van een huis brengt veel kosten met zich mee. Indien u recentelijk een nieuwbouwwoning heeft gekocht, dan weet u daar hoogst waarschijnlijk alles van. Er zijn echter nog meer kosten waar u rekening mee dient te houden als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht. Denk hierbij aan de afwerking van uw woning, zoals wanden, plafonds, vloeren en trappen. Het is van belang dat u de afwerking van uw nieuwbouwwoning overlaat aan professionals, zodat u vervolgens vele jaren van het resultaat kunt genieten. Welke overige kosten er bij het bouwen van een huis komen kijken vindt u hier.

Afwerking huis

Zoals we net al aangaven, is de afwerking van uw huis een erg belangrijk onderdeel waar u over na dient te denken. Het liefst nog voordat uw woning is opgeleverd zodat u alvast goed voorbereid bent. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Onze vakmannen zijn namelijk in staat om de gehele afwerking van uw huis op zich te nemen. Op die manier heeft u maar één aanspreekpunt, wat alles wel zo overzichtelijk houdt.

Kosten afwerking

Het is begrijpelijk dat u meer wilt weten over de kosten die de afwerking van uw woning met zich meebrengt. Op onze website heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over de afwerking van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via ons online contactformulier, als telefonisch of per mail. Wij helpen u graag verder.

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.