Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u een van de gloednieuwe koopwoningen gekocht in het nieuwe A in Arnhem? Gefeliciteerd! U gaat wonen in een prachtig gedeelte van de stad. Het nieuwe A is gelegen op een geweldige locatie. Je achtertuin grenst als het ware aan Stadsblokken-Meinerswijk, waardoor u dus altijd vlakbij de natuur bent. Daarnaast zitten alle voorzieningen op loop- en fietsafstand en zit het centrum van Arnhem om de hoek! Wat wilt u nog meer?

Afwerking woning het nieuwe A

Indien u een van de gelukkige kopers bent van een woning in het nieuwe A, dan zouden we u willen aanraden om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwbouwwoning. Er dient nog veel te gebeuren aan uw woning voordat deze bewoonbaar is. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Onze vakmannen kunnen uw gehele woning afwerken, zodat u hier geen omkijk naar heeft. Bovendien heeft u dan slechts één aanspreekpunt voor de gehele afwerking van uw woning; dat is wel zo overzichtelijk.

 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE             BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.