Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u wel eens van glasweefselbehang gehoord? Het is tegenwoordig een zeer populair type wandafwerking. Veel nieuwbouwwoningen zijn voorzien van glasweefselbehang. Dat is niet zo gek, aangezien er veel voordelen zitten aan glasweefselbehang. Zo is glasweefselbehang te schilderen, waardoor u uw behang precies naar uw eigen smaak kan vormen. Daarnaast is het behang brandvertragend, makkelijk schoon te maken en vrij van schadelijke stoffen.

Glasweefselbehang is te verkrijgen in twee verschillende soorten, namelijk glasvliesbehang en glasvezelbehang. Hieronder zullen we de verschillen tussen deze twee typen behang toelichten. Weet u echter al welke type behang u wilt, maar wilt u eerst meer weten over de kosten die dit met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan op onze website. Na enkele vragen te hebben beantwoord over uw woning, ontvangt u binnen een paar minuten een op maat gemaakte offerte.

Glasvliesbehang

Glasweefselbehang met een gladde structuur heet glasvliesbehang. Na het aanbrengen van het glasvliesbehang, zal uw muur niet te onderscheiden zijn van een gestukte muur. Dit maakt glasvliesbehang dan ook een goed alternatief voor stuken. Aangezien glasvliesbehang een vlakke structuur heeft, is het ook een ideale ondergrond om te verven. Als u geen structuur wilt op uw muur, maar wel een kleurtje, is glasvliesbehang dus de perfecte optie.

Glasvezelbehang

Naast glasvliesbehang, bieden wij ook glasvezelbehang aan. Dit is glasweefselbehang met een fijne of grove structuur. U heeft hierbij de keuze uit verschillende dessins. Op onze website kunt u de verschillende soorten glasvezelbehang bekijken. Welke vindt u het mooist?

Vindt u het lastig om te bepalen welk type wandafwerking het beste past bij u en uw woning? Dan is onze showroom wellicht wat voor u. In onze showroom kunt u de verschillende wandafwerkingen eens in het echt bekijken, wat de keuze een stuk makkelijker zal maken. Daarnaast heeft u in onze showroom de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Zij zullen u indien nodig ook adviseren op het gebied van wandafwerking. Mocht u dit interessant vinden, dan zouden we u willen vragen wel van tevoren een afspraak te maken.

Hoeft u de verschillende typen behang niet per se in het echt te zien in onze showroom, maar heeft u nog wel een vraag over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per mail te bereiken.

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.