Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Naast de praktische zaken waar je aan moet denken bij een nieuwbouw woning, is het ook belangrijk dat je een beetje op de hoogte blijft van de laatste trends. Wanneer je jouw woning gaat inrichten is het handig om goed voor ogen te hebben welke interieurstijl het beste bij jou past. Maak vooraf een moodboard met behulp van Pinterest en Instagram om voor jezelf duidelijk te hebben hoe jouw woning eruit moet gaan zien. Je komt er alvast achter wat de laatste interieurtrends zijn!

Strak of speels?

Vergeet hoekige en strakke interieurs, wat je momenteel alleen nog maar ziet zijn ronde vormen. Neem bijvoorbeeld die grote ronde spiegels voor aan de muur die overal ziet terugkomen! Hiernaast zie je ook veel ronde kussentjes, ronde tafels, ronde eetkamerstoelen en een ronde poef. Mocht je houden van een hoekig en strak interieur, dan is het leuk om ronde vormen toe te voegen! Dit zorgt namelijk voor een speels effect.

Interieurtrends 2019

Minimalisme

Een minimalistisch interieur is de laatste jaren favoriet! Bij minimalisme gaat het alleen om de essentiële meubels en decoratie, verder houd je het lekker simpel. Een minimalistisch interieur wordt vaak vergeleken met een levensstijl. Een levensstijl waarin alles overzichtelijk is. Een opgeruimde omgeving laat je meestal ook veel beter voelen.  Een Scandinavisch en modern interieur zijn vaak erg minimalistisch ingericht, mocht je voorkeur hier naar uitgaan.

Hergebruik oude items

Vintage items zijn helemaal hip! Hergebruik dus oude items, scoor deze via marktplaats, de kringloop of marktjes. Het kan een lange zoektocht zijn en je moet geluk hebben, maar als je beet hebt heb je vaak ook goed beet! Zo verzamel je langzaam je gehele interieur bij elkaar voor aangename prijsjes.

Goud & messing

Het begon met het gebruik van veel koper in verschillende interieurs, inmiddels gaat de voorkeur nu uit naar goud of messing. Je kunt met goud of messing gemakkelijk net even dat extra’s aan je interieur geven. Een beetje glamour op zijn tijd is nooit verkeerd, maar het moet niet too much worden. Dan krijg je een kitscherige look en dat je wil je nou juist niet!

Interieurtrends 2019

Trends in raamdecoratieland

Je ziet ook trends op het gebied van raamdecoratie. Waar raamdecoratie vroeger meestal voor alleen praktische doeleinden werd aangeschaft, is het de laatste jaren echt een stylingsitem van je interieur. De favoriete raambekleding van het moment zijn houten jaloezieen. Een stijlvolle en veelzijdige raamdecoratie! Je bepaalt zelf lichtinval en privacy wat het zo ideaal maakt.  Naast jaloezieën zijn gordijnen ook nog altijd erg geliefd. Ga voor een wave plooi en creëer een unieke look. Met gordijnen heb je in no-time een sfeervol huis!

Welke interieurtrend van 2019 is jouw favoriet?

Gepubliceerd op 16-08-2019

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.